reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Asiulka miłego wypoczynku.
Mnie się lapek zepsuł, więc mam dość ograniczone możliwości pisania na forum.
U nas na szczęście wszystko dobrze, choć płakać mi się chce, że wakacje już dobiegają końca...
Mnie się lapek zepsuł, więc mam dość ograniczone możliwości pisania na forum.
U nas na szczęście wszystko dobrze, choć płakać mi się chce, że wakacje już dobiegają końca...
renia200
mama Victorki :)
Witam mamuśki
dawno się nie odzywałam ale codziennie do Was zaglądam, u nas wszystko dobrze , szykujemy się do Polski- lecimy na dwa tygodnie i teraz mamy cały czas gonitwe, żeby zdążyć ze wszystkim przed wyjazdem, zakupy, rachunki...
Szkoda że nie uda mi się z Wami zobaczyć:-(
dawno się nie odzywałam ale codziennie do Was zaglądam, u nas wszystko dobrze , szykujemy się do Polski- lecimy na dwa tygodnie i teraz mamy cały czas gonitwe, żeby zdążyć ze wszystkim przed wyjazdem, zakupy, rachunki...
Szkoda że nie uda mi się z Wami zobaczyć:-(
Miłego wypoczynku Madzienko.
Skąd wiesz, że ten sam producent?
dzięki...
dziewczyny na lutówkach pisały że wyczytały taka informację...dla mnie one tez bardzo podobne do pampkow tylko czasami maja dziwny zapach jak otworzy się opakowanie...pampersy to pachna:-)
My już w domu...część pranie już suszy się rany jak ja nie lubię tego rozpakowania ale dzisiaj zawzięłam się i zrobiłam to od razu...
nasz wypad na działeczkę mega udany...oczywiście pogoda to połowa sukcesu...dziewczyny dały odpocząć i nawet Lenusia całkiem dobrze znosiła upały co dobrze rokuje patrząc ze za dwa tygodnie lecimy...
zrobiliśmy prawie 1300 zdjęć
w środę zaliczyliśmy szczepienie w Lublinie z samego rana...ważymy już 6900 a w czwartek wieczorem wizyta w Nałęczowie na lotach balonów...Julka zachwycona...Lena natomiast nie mogła oderwać wzroku od ognia
Asiulka udanych wakacji...i oby zdróweczko dopisywało...
Renia udanego wypadu do Polski...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nie wiem, czy wam pisałam - laptok mi się skaszanił i mam trochę ograniczony dostęp.
Madzienko wg mnie pampki cuchną. Bezzapachowe są chyba babydream z rossmana.
Reniu a gdzie będziecie w pl?
Madzienko wg mnie pampki cuchną. Bezzapachowe są chyba babydream z rossmana.
Reniu a gdzie będziecie w pl?
renia200
mama Victorki :)
Zapominajko będziemy Zakopane, Nowy Targ, Bielanka koło Nowego Sącza, mam nadzieje że uda mi sie jeszcze pojechać do Krakowa, dwa tygodnie po 9 latach to zdecydowanie za mało:-(
ale pusto......
my dzisiaj odwiedziliśmy ortopede z bioderkami Lenki wszystko w porzadeczku, gotowe do stania i chodzenia...ale oczywiście tego procesu nie przyspieszamy i czekamy na naturalny rozwój....
powoli też jesteśmy na etapie siedzenia...posadzona posiedzi i to dosyc długo ale potrafi już z pozycji pół-leżącej podnieść się i siedzieć a jaką ma wtedy radochę...
my dzisiaj odwiedziliśmy ortopede z bioderkami Lenki wszystko w porzadeczku, gotowe do stania i chodzenia...ale oczywiście tego procesu nie przyspieszamy i czekamy na naturalny rozwój....
powoli też jesteśmy na etapie siedzenia...posadzona posiedzi i to dosyc długo ale potrafi już z pozycji pół-leżącej podnieść się i siedzieć a jaką ma wtedy radochę...
Myszqa
Fanka BB :)
Pusto, pusto. My pomalowaliśmy wczoraj ściany i sufit w studiu. Od soboty będą układane płytki a później już meble i dekoracje
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
zdecydowanie lepszy zapach. Super, że Lenka zdrowiutka. Pewnie niedługo zacznie raczkować.
Myszqo kiedy otwieracie?
Marzycielko jak staranka?
Pyciolek jak się czujesz?
Myszqo kiedy otwieracie?
Marzycielko jak staranka?
Pyciolek jak się czujesz?