reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka mamuski:)

my mamy sie nawet dobrze:)
Majka pięknie przybiera na wadze, ciągnie cycusia i nawet dobrze spi... Nocki sa rożne czasem spi po 2,5-3 godz czasem budzi sie co godz, ale mysle ze jest spragniona, bo u nas mega upały znowu... Po 40 stopni odczuwalnych w cieniu :-/ masakra...a w nocy 33... Także poki co nie bardzodo piątku ruszymy sie z domku...

Katarek jakby lepiej, powoli powoli odpuszcza...Mariczka tez ju bez katarku, ciagle nie moze sie nacieszyć malutka:)

Wczoraj mis moj miał Urodzinki...do tego od rana była u nas moja mama, zabrała Mari na spacerek i zakupki, potem poszły na lody...:) średnio chciała iść bez Majki i mnie, ale lodami dała sie przekupić:-p

Podczytuje Was w miarę regularnie, staram sie bynajmniej:p

Zapnlo super, ze malutka tak lub podróżować... Nasza mała w foteliku drze sie na potęgę, a wózek jakos poki co tej nie robi na niej pozytywnego wrażenia, oby sie to zmieniło:\ bo my z tym co lubią duzo lazikowac:p

Agaciu, Blizniaczku, faktycznie mialyscie mega pecha z tym "niespotkaniem" sie...

reklama
Witajcie

Kana śliczne te Twoje dziewczynki.

Zanplo Weroniczka po prostu lubi towarzystwo :-D

Zapominajko a ty gdzie wybyłaś ?

Bliźniaki ale dobrze ci z tym morzem, ja się nadal przestawić nie mogę.

U nas pogoda ładna, słoneczko świeci, więc Mati pewnie w basenie bedzie siedział.
Dzisiaj mój chrześniak przyjeżdża na wakacje, mały już się doczekać nie może.

Miłego dnia.

Hejka!

My wczoraj byliśmy w ZOO. Jak wróciłam padłam na twarz :-) Po czym wstałam bo musiałam zrobić obiad i potem jeszcze kolega M. przychodził na kolacje więc jeszcze musiałam ogarnąć dom, naszykować jedzenie na wieczór i wykąpać się. Byłam taka zmęczona, że po pierwszym kieliszku wina prawie usnęłam a później mi zmęczenie przeszło i siedziałam do dwunastej w nocy.

My jesteśmy chyba już na końcu papierologii i wymianami maili na temat umowy z Promenadą. Jak już nic się nie zmieni to tfu tfu 1 sierpnia wchodzimy do lokalu i zaczynamy go odnawiać a 1 września wielkie otwarcie :-)

Witajcie:-) Nareszcie słoneczko i ciepełko i oby tak zostało jak najdłużej:tak::tak::tak: My dziś w ramach walki z wakacyjną nudą zaliczyłyśmy dziś McDonalda i Empik:-) Teraz dziewczynki zajmują się sobą a ja gotuję rosół i przymierzam się do zamówienia podręczników dla dziewczyn :sorry2:

Asilka zdrówka
Zanplo super że chrzciny udane:tak: A z Weroniki rośnie dusza towarzystwa ;-)
Agaciu to będziesz mieć wesoło;-)
Myszqo kciuki zaciśnięte żeby wszystko poszło po Waszej myśli:tak:

W przyszłym tygodniu M zaczyna urlop i trochę pracy nas czeka:sorry2:ale w między czasie mamy w planach zabrać dziewczynki na Farmę Iluzji:-)

Kokusia farmę iluzji polecam!!w tamtym roku byliśmy

Asiulka jak zdróweczko???

Zanplo super że chrzciny udane i aniołek pokazał przy wszystkich że jest grzeczny;-)

Kanuś jak Wasze katarki???

Myszqa kciuki trzymamy

u nas po remoncie zostało sprzątanie(nie wiem czy już wam to pisałam) dziewczyny śpią w pokoju razem...

CZeść kochane;
u nas lato w pełni, więc korzystamy.
Ptysi wyszły pleśniawki :-( i mam nadzieję, że jej do wtorku minie.

Myszko trzymam &&&&& za pomyślne zakończenie negocjacji z Promenadą i otwarcie.
Madzienko pokażesz nam pokój?

Czesc Kochane. U nas tez cudnie:tak: Ja juz na szczescie zdrowa. Chorobsko nie bylo upierdliwe i szybko odpuscilo;-) Filip dzis pojechal z przedszkolem na kulki i do parku, ale o 13 juz po niego jade. Wczoraj musialam jechac na nauki przedchrzcielne jako chrzestna (co za bzdura, biorac pod uwage fakt, ze przeciez niedawno chrzcilam swoje dzieci i chrzestna tez juz jestem). I musze jeszcze spowiedz zaliczyc, co srednio mi sie widzi:sorry: Nawet nie wiem czy rozgrzeszenie dostane, ostatni raz u spowiedzi bylam 4 lata temu, przed naszym slubem.

Zanplo gratuluje zdolnej corci:tak: I super, ze malutka dzielnie zniosla chrzest.

Myszqo kciuki zacisniete, zeby wszystko poszlo sprawnie i bez problemow.

Madzienko to Lenka nie spi juz Wami w sypialni?

Zapominajko wodny roztwor gencjany jest swietny na plesniawki, tylko wszystko plami na fioletowo:-p A dlaczego akurat do wtorku?

Asiulka właśnie gencjaną robię. A do wtorku, bo we wtorek jedziemy na szybkie wakacje, więc wolałabym dzieciaki zdrowe ;-)

Hejka mamuski:)

my mamy sie nawet dobrze:)
Majka pięknie przybiera na wadze, ciągnie cycusia i nawet dobrze spi... Nocki sa rożne czasem spi po 2,5-3 godz czasem budzi sie co godz, ale mysle ze jest spragniona, bo u nas mega upały znowu... Po 40 stopni odczuwalnych w cieniu :-/ masakra...a w nocy 33... Także poki co nie bardzodo piątku ruszymy sie z domku...

Katarek jakby lepiej, powoli powoli odpuszcza...Mariczka tez ju bez katarku, ciagle nie moze sie nacieszyć malutka:)

Wczoraj mis moj miał Urodzinki...do tego od rana była u nas moja mama, zabrała Mari na spacerek i zakupki, potem poszły na lody...:) średnio chciała iść bez Majki i mnie, ale lodami dała sie przekupić:-p

Agaciu, Blizniaczku, faktycznie mialyscie mega pecha z tym "niespotkaniem" sie...
Masakra takie upały, chyba bym sie wściekła przy takich temperaturach, lubię ciepło, ale nie do przesady.
Fajnie że Mari tak dobrze reaguje na siostrzyczkę;-)

Bliźniaki ale dobrze ci z tym morzem, ja się nadal przestawić nie mogę.
Tak Ci się tylko wydaje, że zadrościsz, nad morzem w tym sezonie byłam aż raz:szok::-D

My jesteśmy chyba już na końcu papierologii i wymianami maili na temat umowy z Promenadą. Jak już nic się nie zmieni to tfu tfu 1 sierpnia wchodzimy do lokalu i zaczynamy go odnawiać a 1 września wielkie otwarcie :-)
Trzymam kciuki za wielkie otwarcie

Ptysi wyszły pleśniawki :-( i mam nadzieję, że jej do wtorku minie.

Myszko trzymam &&&&& za pomyślne zakończenie negocjacji z Promenadą i otwarcie.
Madzienko pokażesz nam pokój?
Szybkiego pożegnanai plesniawek życzę

reklama
Witajcie...

Zapominajka pokaże jak podopinam wszystko...gdzie jedziecie na wakacje chwal się...
trzymam kciuki żeby pleśniawki zniknęły szybko....

Asiulka nie śpi...razem z Jula śpią w swoim pokoju

Aga witaj...pisz co u Was...

Do góry