reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ale zła jestem. Mąż wyrodny wychodził do pracy i tak się tłukł, ze spać teraz nie mogę :-( .Kajuchna ma nas w nosie chyba ;-) Agacie a u kosmetyczki co będziesz robić ?

Witajcie

Wstawać !!!

Ja zaraz po kawkę lecę.
Słoneczko zagląda przez okno :-), więc pranie idę powiesić.
Mati od rana mnie obudził z myślą zabawy ciastoliną :baffled:, dobrze, że jest ciepło to na dworze będzie bałaganił.

Pyciolku paznokcie :tak:

Czesc Kochane. U nas tez cieplutko od wczoraj. A ja niestety chora:-( Mialam wczoraj tylko stan podgoraczkowy, a bylam tak slaba i polamana, ze pol dnia przelezalam. Dzis juz lepiej, pozostal tylko potworny bol migdalkow. Modle sie o dzieciaki, zeby chociaz tym razem im odpuscilo. U mnie czeka i pranie i prasowanie i taki balagan w domu, ze az wstyd. Ale mam to w nosie, wole isc z dziecmi na dworek niz caly dzien sprzatac.

My po chrzcinach, było super. W kościele spała, pokręciła głową przy polewaniu wodą i dalej spała haha. W restauracji tez była grzeczna, jak nie moje dziecko. Natomiast juz po powrocie do domu wróciła do swojego zachowania, nie śpi i od wczoraj często płacze. Chyba tylko dom tak na nią działa bo w samochodzie i w wózku śpi. Wczoraj byliśmy w Krakowie, Maja ma dobre wyniki i po wizycie kontrolnej u psychologa pani powiedziała że jest w grupie dzieci wybitnie zdolnych więc jestem dumną mamą :) Oczywiście Ikea zaliczona. Asiulka u mnie też bałagan ale jakoś ostatnio ciągle rośnie zamiast maleć. Idę oglądać Pyciolka.

reklama
Hej;
nie ma mnie w domu i nie mam czasu na internet. Bałagan za to sam się robi, ale sam nie chce się sprzątać :-(

Asiulka zdrówka
Zanplo może maluda lubi nowości i podróże. Gratuluję super wyników!

Do góry