reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry u nas cieplutko i słonecznie...Lenka dosypia poranna pobudkę bo musiałyśmy Juleczkę zawieźć raniutko do przedszkola, pojechała na wycieczkę do drukarni

miłego dnia wszystkim życze

Myszqa a może zaproponuj im jakiś mały tatuażyk...szybciej pozwolą na szyld....:-p

Zanplo buziak dla Weronisi za 3 tygodnie skończone!!!jak dzisiaj córeczka już grzeczna???

Zapominajka a Twoja rozrabia troche czy tylko je i śpi....

moja odkryła umiejętność robienia baniek ze śliny i ma mega radochę przy tym

reklama
Dzien dobry. U nas pogoda tragiczna. Leje juz 3-ci dzien, a na termometrze jakies 10 stopni:( Ojj dawno tak fatalnej wiosny u nas nie bylo. Chyba trzeba bedzie jakies wakacje w tym roku zaplanowac i to na pewno nie w Polsce, bo nawet nie zdarzymy sie wygrzac, a juz zima przyjdzie. I jeszcze katar mnie dopadl chyba przez ta pogode:/ Madzienko jak tu nie pisac o pogodzie jak doslownie szlag mnie trafia jak widze co sie dzieje za oknem. Ja sie chyba do Was na wschod wyprowadze, bo Ty ciagle piszesz, ze u Was cieplo i slonecznie.

Madzienko dziękuję, ale ten czas leci. Jest troszkę lepiej, a najlepiej na spacerkach bo wtedy śpi :) Asiulka i do Ciebie dotrze w końcu słońce. U Majki w przedszkolu przełożyli wycieczke do stadniny koni na inny termin właśnie przez te deszcze. Ugotowałam na szybko zupke i zajadam, smacznego.

Hej
Ja łapię doła jak tylko za okno zerknę.
Ptysia je śpi walczy z gazami i podziwia swiat.
Jutro szczepienie a my zakatarzeni.

Nie wiem co Wy narzekacie, my mieliśmy dziś piękne bezchmurne niebo i 21 stopni....zrobiłam 7 prań:rofl2::-p....tylko nie bijcie:-D:-D:-D:-D

witajcie u mnie dzisiaj znowu pada......

wczoraj jak pojechałam po Jule to była u nas taka zlewa że nic nie było widać...a wycieraczki nie dały rady zbierać deszczu:crazy:

my dzisiaj mamy a raczej mieliśmy szczepienie ale chyba go sobie podarujemy...bo coś u nas krąży...
sorry2.gif

Lence w nosku furkocze ale katarek nic nie wyciąga, Jula doszła do siebie-po oczku śladu nie widać, a mnie coś gardło w nocy bolało...płukanka z wody utlenionej i orofar jakoś uśmierzyło ból zobaczymy na jak długo....:baffled:

reklama
Anoli - nie chcę Cię martwić, ale to trzeba będzie poprasować :-p

umiesz pocieszyć:laugh2:.
Na szczęście ja z tych co nie prasują...odłożyłam kilka rzeczy do prasowania, ale cos czuje, ze poleżą do końca sesji:-pA chciałabym już, zeby było po:sorry:.

U nas od rana było piękne słonko,a teraz juz pochmurnie, ale chyba deszczu nie bedzie:sorry:.

Miłego dnia kobitki:tak:

Do góry