reklama
Myszqa
Fanka BB :)
BANACHÓWKA | Kiedy spełniają się marzenia umieszczenie tych fotek to jedyny wysiłek na jaki sobie dziś pozwoliłam
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć;
u mnie znowu pada. Nawet na spacer nie da się iść :-(
Myszko super. Macie jakiegoś architekta wnętrz, czy sami kombinujecie?
u mnie znowu pada. Nawet na spacer nie da się iść :-(
Myszko super. Macie jakiegoś architekta wnętrz, czy sami kombinujecie?
Myszqa
Zapominajko, sami. Oprócz prac typowo budowlanych wszystko robimy sami. Na szczęście M. umie zrobić i elektrykę i hydraulikę. Wszystkie kable i rurki kładliśmy sami. Sami będziemy kłaść płytki, panele, malować. To i tak pochłania taką ilość kasy, że o wakacjach w tym roku nie ma mowy.
Co do wnętrz - oprócz kuchni która będzie kupowana w całości nówka cała reszta mebli będzie używana. Tzn. do salonu zabierzemy meble od nas z salonu a do mieszkania kupimy nowe. To samo z łóżkami - u mojej mamy są jeszcze łóżka po mnie i po mojej siostrze. Może kiedyś za lat sto, powoli będziemy wymieniać na nowe. Ale to jeszcze długa droga.
U mnie pogoda nie może się zdecydować rano słońce, potem deszcz a teraz znowu słońce.
Janosik jutro jedzie z wycieczką na ranczo, będą mieli ognisko, będą szukać złota, jeździć na koniach i masa innych atrakcji :-)
Co do wnętrz - oprócz kuchni która będzie kupowana w całości nówka cała reszta mebli będzie używana. Tzn. do salonu zabierzemy meble od nas z salonu a do mieszkania kupimy nowe. To samo z łóżkami - u mojej mamy są jeszcze łóżka po mnie i po mojej siostrze. Może kiedyś za lat sto, powoli będziemy wymieniać na nowe. Ale to jeszcze długa droga.
U mnie pogoda nie może się zdecydować rano słońce, potem deszcz a teraz znowu słońce.
Janosik jutro jedzie z wycieczką na ranczo, będą mieli ognisko, będą szukać złota, jeździć na koniach i masa innych atrakcji :-)
pyciolek87
Mama Alexa:*
kana161
Mama "terrorystek" :P
Mamuski ostatnią wizytę u doktorka mam zaliczona)))
Waga....hmmmm moze nie bede sie chwalic, cisnienie 110/70, małej serduszko biło jak dzwon... szyjka poki co ok i ogólnie cała reszta tez Dostałam kopie swoich dokumentów, wyników i bede teraz czekała na telefon, na kiedy jestem umówiona do położnej do szpitala
Nasz doktorek rodzinny, ma takze specjalizacje z pediatrii, w tym szpitalu, w którym mam rodzic, bardzo dlugo pracował badajac noworodki po porodach....wiec szukanie lekarza dla małej mam z głowy)) co ogromnie mnie cieszy
Ok uciekam spacku))
buziolki:*
Pyciolku nawet nie wiesz jak sie ciesze ,ze jest jakieś światełko :**** przytulam mocno:*
Waga....hmmmm moze nie bede sie chwalic, cisnienie 110/70, małej serduszko biło jak dzwon... szyjka poki co ok i ogólnie cała reszta tez Dostałam kopie swoich dokumentów, wyników i bede teraz czekała na telefon, na kiedy jestem umówiona do położnej do szpitala
Nasz doktorek rodzinny, ma takze specjalizacje z pediatrii, w tym szpitalu, w którym mam rodzic, bardzo dlugo pracował badajac noworodki po porodach....wiec szukanie lekarza dla małej mam z głowy)) co ogromnie mnie cieszy
Ok uciekam spacku))
buziolki:*
Pyciolku nawet nie wiesz jak sie ciesze ,ze jest jakieś światełko :**** przytulam mocno:*
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
dzień dobry
która schowała słonko tylko dla siebie?
Kana super wiadomości!
która schowała słonko tylko dla siebie?
Kana super wiadomości!
asiulkaa
Czesc Babeczki. Przepraszam za moja nieobecnosc, ale jakos weny kompletnie brak. Pogoda u nas tragiczna, to jakas paranoja, zeby w czerwcu trzeba bylo palic w kominku. W sumie od zeszlego poniedzialku pogoda u nas w kratke, jeden dzien leje od rana do wieczora, drugiego jest w miare wzglednie i dzis wedlug tej teorii mialo byc calkiem calkiem, ale chyba teoria wziela w leb, bo drugi dzien leje. A moje dzieci tylko ciagle pytaja kiedy beda mogly ubrac krotkie rekawki:/ Chcemy cos dzialac w koncu z ogrodkiem, mamy juz ogrodzenie, ale co tu robic jak na zewnatrz jedno wielki bagno. Mialam wczoraj z Zuzia taki incydent, ze rano jak poszlam ja wysiusiac miala na majteczkach sporo takiej rozrzedzonej krwi. Wystraszylam sie nie na zarty i polecialam szybko do przychodni. Niestety naszej lekarki nie ma srody, wiec poprosilam o przyjecie do jakiegogolwiek innego lekarza. Dostalismy skierowanie na badanie, na szczescie w moczu poza troche podwyzszonym odczynem nic nie wyszlo. Ma jakis stan zapalny, ale na zewnatrz i tak krew chyba z jakiegos otarcia byla. Na szczescie malutka nie narzeka na jakikolwiek bol, wiec smarujemy sie, podmywamy i mam nadzieje, ze szybko jej to przejdzie. Myszqo a to bedzie taki domek letniskowy czy zamierzacie sie przeprowadzic na wies? Super, ze mezowy taki zaradny, kupe kasy uda sie Wam zaoszczedzic Kanusia przestan glupoty o wadze pisac. Ty nawet w 9-tym miesiacu ciazy laseczka jestes Super, ze wszystko w porzadku. Teraz tylko czekac az malutka zechce wyjsc. Oby Was za bardzo nie ograbili z kaski. A jak Mari sie czuje? Swoja droga moja sis ma termin jakis tydzien po Tobie. Ciekawe ktora z Was pierwsza urodzi. I znow cuda sie dzieja z moimi postami. Ostatnio samo sie naprawilo, a teraz juz nie chce.
reklama