reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzien dobry. Ja sie na temat pogody u nas nie wypowiadam, bo tylko nerwa dostaje. Chociaz nie, nie powinnam narzekac, od kilku godzin nie pada, ale temperatura iscie czerwcowa...

No to po szczepieniu. Ptysia byla dzielna i jestem z niej dumna.
I po południu wyszło słonko. Mama nadzieję że tak szybko chmury nie wtócą

Zapominajka jak wymiary Ptysi?
My szczepienie położyliśmy za tydzień bo coś w nosku furkocze Lence...
Oznak choroby pediatra nie dopatrzyła się, ale lepiej dmuchać na zimne...

Dzień dobry :tak:

Nie uwierzycie, ale słoneczko świeci :-D
Dzisiaj idziemy na imprezę organizowaną przez bank PKO, zaczyna sie od 14 :eek: i najpierw 3 godz wykładów :eek:
Jutro na grilla do znajomych .... i powiem Wam, że nie chce mi się nigdzie iść. Chyba się starzeję, bo wolałabym siedzieć w domu :sorry:
Zapominajko Pysia juz spora dziewczynka :tak:
Miłego dnia

Witajcie u nas też słonce.....

Zapominajka super wynik, my ważymy 5850g
wczoraj w przychodni byli Państwo z taką 4 tygodniowa niunią to nasza przy niej to kawał baby:-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry. Dziewczyny blagam nie piszcie o sloncu, bo u mnie tak gruba warstwa chmur, ze slonce nie ma szans sie przebic. Dzis mialo byc wg wczorajszej prognozy 26st, a jest nawet nie wiem czy 15st. Takie bzdury wygaduja w tych prognozach, ze szkoda ich sluchac:wściekła/y: Jade dzis na pierogi do mamy, chociaz gotowac nie musze.

Zapominajko super, ze Ptysia dzielnie zniosla szczepienie. Sama pamietam jaki to byl dla mnie stres. A malutka ladnie rosnie, chociaz ciesz sie, ze za duzo nie musisz dzwigac;-)

Agaciu
ja tez tak czesto mam, niby narzekam, ze ciagle w domu, ze monotonia, ze sama, a jak co do czego przyjdzie to narzekam, ze mi sie nie chce:sorry:

Madzienko za kazdym razem jak patrze na zdjecie Lenki w Twoim profilu to buzka mi sie cieszy. Jest cudne:tak: A ta roznica miedzy dziecmi jest teraz bardzo widoczna. Pamietam jak bylo z dziecmi szwagierki. I Filip i Zuzia sa starsi o ok. 1,5 miesiaca od jej maluchow i wygladali razem jak Flip i Flap, teraz kompletnie sie to zatarlo. Chociaz moja kluska w wieku 4 tyg wazyla wiecej niz Twoja Lenka teraz;-)

Do góry