reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hej mamusie,
u mnie też cudnie i w ogrodzie teściowej urzędujemy.
madzienko już lenka w spacerówce jeździ? Ja mam nadzieję Matyldę przez całe lato w głębokim wozić
pyciol ja też ciągle spałam i wydawało mi się to normalne w ciąży. Przeczywasz już płeć lokatora?
u mnie też cudnie i w ogrodzie teściowej urzędujemy.
madzienko już lenka w spacerówce jeździ? Ja mam nadzieję Matyldę przez całe lato w głębokim wozić

pyciol ja też ciągle spałam i wydawało mi się to normalne w ciąży. Przeczywasz już płeć lokatora?
Pogoda cudna, jestem po kontrolnym USG, malutka waży prawie 2300 lekarz powiedział, że rośnie w dolnej granicy, ale w swoim tempie :-)
Ja ostatnio też jestem zmęczona, szybko się męczę, odwiedzenie jednego sklepu sprawia mi trudność bo jest mi od razu słabo, ale pocieszam się, że już niedługo.
Ja ostatnio też jestem zmęczona, szybko się męczę, odwiedzenie jednego sklepu sprawia mi trudność bo jest mi od razu słabo, ale pocieszam się, że już niedługo.
pyciolek87
Mama Alexa:*
Zapominajko hmmm a wiesz,że złapałam się na tym,że kompletnie nie myślę o tym...czasami to nawet zapominam o tym kompletnie,że w ciąży jestem 
nie ważne, co będzie to będzie. Przeczucia nie mam. Z Alexem od razu wiedziałam,że będzie chłopaczysko. A teraz nic...
co prawda to zawsze chciałam mieć parkę, ale dla mnie najważniejsze by było całe i zdrowe ;-)
jutro mam wizyte, myślicie,że może jak zobaczy to powie kto tam mieszka ???
z Alexem lekarz już w 11 tygodniu widział, ale myśmy skusili się na tego newsa dopiero w 20
teraz to chcę wiedzieć jak będzie wiadomo...
I jak mówimy o tym dzieciu to cały czas nazywamy Lenka
więc może i będzie 
A Wy baby w jakim tygodniu się dowiedziałyście się o płci ?

nie ważne, co będzie to będzie. Przeczucia nie mam. Z Alexem od razu wiedziałam,że będzie chłopaczysko. A teraz nic...
co prawda to zawsze chciałam mieć parkę, ale dla mnie najważniejsze by było całe i zdrowe ;-)
jutro mam wizyte, myślicie,że może jak zobaczy to powie kto tam mieszka ???
z Alexem lekarz już w 11 tygodniu widział, ale myśmy skusili się na tego newsa dopiero w 20

teraz to chcę wiedzieć jak będzie wiadomo...
I jak mówimy o tym dzieciu to cały czas nazywamy Lenka

A Wy baby w jakim tygodniu się dowiedziałyście się o płci ?
Zapominajka a kto wam tak zalecił....wożenie przez całe lato...??
My mamy spacerówkę od 0 więc spokojnie Lenka może już w niej jeździć...
Julka jeździła w spacerówce x-landera od 4 miesiąca bo w gondoli darła się wniebogłosy....
Pyciołku ja w 21 tygodniu
My mamy spacerówkę od 0 więc spokojnie Lenka może już w niej jeździć...
Julka jeździła w spacerówce x-landera od 4 miesiąca bo w gondoli darła się wniebogłosy....
Pyciołku ja w 21 tygodniu
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Pyciolku ja sie dowiedziałam jakoś w 19 tc, ale wtedy już było pewne.
Madzienko nikt nie zalecił. Ja bym tak chciała po prostu. Iggy mi się w gondoli xa też darł w niebogłosy. Dlatego sprzedałam. Ze spacerówki nie byłam też zadowolona zresztą.
Madzienko nikt nie zalecił. Ja bym tak chciała po prostu. Iggy mi się w gondoli xa też darł w niebogłosy. Dlatego sprzedałam. Ze spacerówki nie byłam też zadowolona zresztą.
Zapominajka to chyba nie sprawa wózka ale dziecka...Lena lubi w nim jeździć...a mamy ten sam...A Jula od początku nie lubiła gondoli w spacerowce był spokój..
My na razie tę spacerowke wykorzystujemy okazjonalnie bo moim zdaniem Lenka jest jeszcze za mała...
My na razie tę spacerowke wykorzystujemy okazjonalnie bo moim zdaniem Lenka jest jeszcze za mała...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
czesc;
Madzienko pewnie masz rację. dzieciaki są rożne.
a wiecie co u kokusi i asiulki?
Madzienko pewnie masz rację. dzieciaki są rożne.
a wiecie co u kokusi i asiulki?
reklama
dzień dobry u nas kolejny dzień upałów
my miałyśmy iść na spacerek ale Lenka pokrzyżowała mi plany zasypiając na kanapie...
Zapominajka ja po moich pannach widzę duże różnice np w zasypianiu...Julka lulana, bujana...a Lenka zaciąga sobie pieluchę na buzię i śpi

...i niech tak zostanie
my miałyśmy iść na spacerek ale Lenka pokrzyżowała mi plany zasypiając na kanapie...
Zapominajka ja po moich pannach widzę duże różnice np w zasypianiu...Julka lulana, bujana...a Lenka zaciąga sobie pieluchę na buzię i śpi