reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry:)

my witamy sie z letnia pogoda, jest ciagle przepięknie samo słoneczko, delikatny wiaterek i ciagle około 20 stopni, więc tylko korzystać:)
weekend z tatusiem juz za nami :( oby szybciutko był następny...

kupilismy w końcu płyn do prania niemowlecych ciuszkow, także jak sie zmotywuje to w tym tyg powinnismy wszystko mieć poprane...
do tego dzisiaj dzwonię, żeby sie umówić na wizytę do doktorka i do takiej dziewczyny, z która miałam sie spotkać, bo chciała nam dać ciuszki po swojej córeczce i juz 2 miesiąc nie mogę sie wybrać...

Madziu cudownie Ci malutka przesypia:) tylko zazdrościć...moja mała budzi mnie codziennie o 4 nad ranem na cosik do zjedzenia....:/

Zapominajko ja sie jeszcze na 100% nie znam, ale z Mari miałam elektryczny i był wygodnie:)

Zanplo gratuluje 36 tyg skonczonego zreszta, jeszcze chwilka i mała będzie z Wami...:) duuuzo odpoczywaj:)

Myszko powodzenia z wszystkim:) faktycznie masz tam teraz niezłe zamieszanie:/

dla reszty mamusiek meeeega buziaki :**** i dużo słoneczka :*

reklama
Zapominajka u nas to chyba genetyczne:-D...Jula też tak spała;-)i tfu tfu mam nadzieje że nie zapeszę i tak zostanie...

Kanus czyli i u was przygotowania zaczynają sie wielka para!!!super...a my lada dzień kończymy już 3 miesiące:shocked2:

Myszqo powodzenia, trzymamy kciuki....

Cześć kochane babeczki. ;-)
Myszko ja tsh mam 3,40 a dla baby w ciąży w 1 trymestrze (jak robiłam badanie) to powinno być max 1.5 :-(.
Madziu faktycznie ten czas zasuwa, pięknie śpicie, zazdroszczę ;-)
Zapo jak twoje dziecię się chowa.
Kanusia z Zanplo niedługo się rozpakuja. A potem ja Lilac dopiero.
Ci tam u reszty ?

heloł;

Pyciol Matylda dobrze. Rośnie w oczach, myślę, że od wiszenia na cyckach non stop :-D

Dziś z Iggym do lekarza idziemy, bo się na brzuszek skarży :-(

Madzienko co Ty dajesz malutkiej do jedzenia, że przesypia tyle godzin???
Zapominajko dobrze, że ma apetyt, przynajmniej oszczędzasz na mleku haha
Rzeczywiście ta końcówka ciąży strasznie szybko zleciała i zaczynam się bać :eek:
Zaczęłam dzisiaj poszukiwania ceramiki łazienkowej, ciężko znaleźć coś co mi się podoba. Przy okazji oglądam płytki bo też czas na jakieś wybory.

Idę do fryzjera, w końcu znalazłam czas.
Jest przepięknie więc miłych spacerków :-)

Zanplo butlę...ale bez różnicy czy zje 60, 90 czy 120ml śpi tak samo..aż boje się ją chwalic...tfu tfu....

Zapominajka pokaż Matyldzie...na pewno bardzo zmieniła sie dziewuszka...
zdróweczka dla Igusia...

Pyciolku a ty jak się czujesz???

Dzien dobry kochane:)

My wczoraj mieliśmy wizytę:)
wszystko z nami ok, Majka pięknie ułożona już główką w miednicy, ale reszta ciałka daje nieźle popalić po brzucholku:)
Serduszko bije jak dzwon, a jeżeli chodzi o mnie to ciśnienie 110/70, waga 60kg, szyjka zamknięta, twarda :) hahahha

Teraz wizyta za 4 tyg,po której dostane cały zestaw swoich dokumentów i badań i kolejna już u położnej w szpitalu....ale na szczęście podobno Polka, więc chociaż to jest dobre:)

U nas kochane przepiękne lato:))))co dziennie ponad 20 stopni i słoneczko... juz nie wiem co na siebie włożyć, bo szkoda mi kupować ciuszki na sam koniec ,ale z drugiej strony w mało co się mieszcze:/

Zapominajko ja tez z niecierpliwością czekam na zdjąteczka Matyldy:)

Madziu nie zapeszaj nie zapeszaj:) korzystaj i oby tak już zostało z tym spaniem:)

Zanplo ale ten czas leci, jeszcze troszkę i my:) hahahah odpoczywasz???no i pięknie ,ze Maja taka dzielna jest z tym jedzonkiem:) mądra dziewczynka:) dobrze,ze w takim wieku to już idzie tym naszym "starszakom" coś wytłumaczyć:)

Pyciolku no właśnie jak Ty sie czujesz kochana?????

Kana a jak to jest z opłatami? Będziesz musiała zapłacić za poród?

Pyciol, ja po ciąży miałam tsh 125. Po prawie 5 latach leczenia wreszcie się ruszyło :-) Moja siostra też w ciąży drugiej miała za wysokie ale była stale pod kontrolą i ciąża przebiegła spokojnie czego i Tobie życzę :tak:

Zanplo jak nowy fryz? :-)

reklama
Do góry