reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry;

ja dzisiaj wykorzystałam zimowy kombinezon :baffled: Matyldy. Do południa temperatura osiągnęła zabójcze 6 stopni :no:

Gdzie jest słońce...

reklama
Zapominajka a jednak przydał sie...
u nas bez rewelacji ale na termometrze 18 stopni..słoneczka jednak brak....
pokaż nam swoje cudo....na pewno już zmieniła się

Hejka kochane:)

A nas mało na forum, ponieważ mamy 20 stopni i słoneczko, wiec korzystamy z Parku i placyku ile sie da:) i ma tak byc do polowy przyszłego tyg, więc jestem szczęśliwa:)))) Jeszcze wczoraj był z nami tatuś, bo przyjechał szybciej z pracy, to w ogóle dzień szybciutko zleciał:)

Ogolnie czuje sie dobrze, tylko mam problemy z zasypianiem i wysypianiem się....niby ten brzuszek nie jest jakiś wielki, ale jakoś ciężko znaleźć dogodną pozycje...
w ten weekend lub po nim, zacznę chyba powoli prać te najmniejsze ciuszki, zresztą popiorę wszystkie...teraz jak jest tak pięknie to raz dwa by wyschły na świeżym powietrzu:))))

Kochane mamuśki czy ktoś może mi polecić jakiś laktator? Myślałam o AVENT ,bo buteleczki też mam z niego....ale ja wcześniej miałam z NUK i tak szczerze byłam średnio zadowolona....'/

Zanplo ciesze się ,ze już jesteście w domku kochane:*** uważaj na siebie:***

Zapominajko no ja tez czekam na nowe fotencje Matyldy:))))

Madziu ,a Lenka to mała kopia Ciebie:))) ślicznotka;)

Kajaczku
jak tam u Was? Wszystko dobrze????

Vive Tobie to dobrze:)))) ale bym sobie pokręciła pupolem na jakiejś imprezce....:zawstydzona/y::-p

Aniu torty przepiękne:)))

O matko vive ty znowu się dziś bawisz ale ci dobrze !! Nie wiesz jak bardzo bym chciała wyjsc ale nadal zakatarzona jestem., głowa mnie boli a dziś musiałam iść do pracy :(teraz leze pod kocem z gorącą herbata i się leczę:(ale poczekaj jak stanę na nogi !!!;)

Ha Matylda aktualnie mało fotogeniczna, bo ją trądzik niemowlęcy dopadł.
Ale obiecuję, że w najbliższych dniach wstawię jakieś fotki.

Kana nawet nie wiesz jak jak ci tego słonka zazdroszczę. U nas cały dzień zimno, a teraz na wieczór kropić zaczęło i tempertura 18 stopni. Oszaleję z tą pogodą.

A jeśli chodzi o laktator to ja mam ręczny Tommee Tippee i jest ok, choć nie mam porównania z żadnym innym. Kumpela która ma mówi, że on średni. Elektryczne Madeli dziewczyny bardzo chwalą, ale w Pl strasznie drogi jest.

Kanuś ja mam ręczny Tomme Tippee i uważałam że jest ok do momentu spróbowania elektrycznego Medeli to jest dopiero luksus...jak dla mnie wart wydanych pieniędzy:tak::tak:

Zapominajka to czekamy na foteczke Matyldzi....niech trądzik szybko znika...
u nas póki co obyło się bez problemów skórnych...

Tygrys zdróweczka...

rany jutro mam komunię - jak mi się nie chce iść!!!!!

Hej kochane. U nas pada pod wieczora. Dzisiaj zaczyna się festynu trwa aż do niedzieli. Jakbym bdb wiedziała kupiłabym kalosze :p. zapominajko, madziu ale macie ślicznotki.
Kaja co u was ? Rosną ci te bliźniaki w oczach ;-)
Alex obudził się z katarem i chrypka.
Ostatnio byłam u endokrynologa. Mam niedoczynność tarczycy i jestem na lekach. któraś to przerabia ?

Cześć babeczki;

Pyciolek chyba Marzycielka jakieś leki bierze.

U mnie też pogoda do niczego. Zimno, wiele, słonka nie widać. Barowo...

reklama
Do góry