reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam sobotnio,
Pyciolku jakie są objawy nieodczynności tarczycy?

u nas w końcu przestalo padać, więc pojawiła się jakaś szansa na spacer:tak: mam dość siedzenia w domu przez dwa dni masakra jakaś a dupa rośnie:szok: muszę zrobić sobie jakieś badania, bo non stop ćwiczę i jestem na diecie a zaczynam tyć:-(

wstawać śpiochy:-)

reklama
witam i ja, a gdzie reszta:szok: zawsze jak mam wolną chwilę to nikogo tu nie ma:-( miłej niedzieli kobitki

Witam U nas dzisiaj też lato i pół dnia spędziliśmy na zewnątrz. W ten majowy weekend zaliczyliśmy 3 grille. Stosujemy już 5 dzień dietę i powiem Wam, że jestem strasznie dumna z Majusi, jest tak wyrozumiała, że aż się dziwię. Wszystkim tłumaczy, że może jeść tylko to co pani doktor kazała i mama pozwoli. Kana Ty zabierasz się za pranie ubranek a ja już mam wszystko przygotowane, jeszcze tylko spakuje torbę do szpitala bo po ostatnich doświadczeniach wolę być gotowa na każdą okoliczność, a czasu dużo nie zostało. Zapominajko malutka waży 2100 więc tak w dolnej granicy według nich jak na ten tydzień, ale jeszcze ma trochę żeby urosnąć. Miłego wieczoru.

Witam i ja.
Wróciliśmy z majówki na wsi z moimi rodzicami i kiszka:no:. Pogoda deszczowa, paskudna, zimna. 8 stopni w ciągu dnia. Żadnego grilla ani ogniska. Ja większość czasu przespałam poza obowiązkowym umyciem okien, Kuba też. Wynudził się za wszystkie czasy. Dziś mieliśmy dzień dla siebie i jakoś leniwie zleciał na szyciu łat na kolanach, praniu i graniu. Mam znów stres z upchnięciem wszystkiego w moim małym mieszkaniu. Jestem przerażona:shocked2:, tatuś chyba też więc dziś odpoczywamy od siebie:-(

Dzień dobry wstawać śpioszki u nas lato więc zaraz ruszamy na spacerek....:tak:

Zapominajka jak Wasze nocki??my dobijamy do 9 godzin bez przerwy.....

Zanplo pakuj torbe...rany to już....

Kaja hop hop co u Was??jak szkraby w domu???

Heloł;

Lilac u mnie też było deszczowo. Dopiero w sobotę słoneczko się pojawiło.

Zanplo 36 tc :szok: kiedy tego dokonałaś:-D
A 2100 to chyba nie jest tragedia. Może Weronika nadgoni :tak:

Madzienko jakim cudem 9h? U nas pbudki co 3h czasem ciut dłużej. Ale od 2 dni na samym cycku jesteśmy i raz dziennie herbatka.
Właśnie się miotam mentalnie. Bo nie wiem, czy zainwestować w elektryczny odciągacz, czy dalej ćwiczyć tym TT...

Dzien dobry.

My byliśmy na deszczowej zimnej majówce w Wołominie. Na szczęście jednego grilla udało się zrobić :-) A potem się pochorowałam. Wczoraj była córka M. na obiadku a potem poszliśmy do parku. Janek się wyszalał, nie miał sił żeby wracać :-D

A dziś od rana kocioł. Załatwianie cesji telefonu, ubezpieczenia na lexusa, umowa z promenadą, umawianie się na spotkania z tatuatorami. A jeszcze 10 nie ma :sorry2:

reklama
Myszqo ale kocioł masz. Powodzenia. Tatuator musi być najlepszy - bo ja mam zamiar się zjawić i pomalować kawał cielska :-D

Do góry