reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc Babeczki. U nas pogoda taka sobie, slonko niesmialo przedziera sie przez chmurki, ale za cieplo nie jest. Niestety prognozy upalow w majowy weekend na pewno sie nie sprawdza. Ja jakos kompletnie bez weny, nic mi sie dzis nie chce, najchetniej polozylabym sie spac. Dzieciaki poprzeziebiane, czyli standard. Na szczescie bez goraczki i innych takich atrakcji, tylko katar i Zuzi jeszcze kaszel. Inhalujemy sie i mam nadzieje pozbyc sie tego cholerstwa bez wizyty u lekarza, bo szczerze mam juz dosc lazenia po przychodniach, przez ostatnie tygodnie jestesmy tam 2 razy w tygodniu. Zapominajko kuchnia super. Jak tam Wasze cycusiowe problemy? Kana bardzo fajne to Wasze mieszkanko. Ja z kolorkow w mieszkaniu to chyba jestem najwieksza fanka roznych odcieni brazu i dlatego caly parter mamy w takich kolorach. Madzienko zdrowka dla Lenki. Myszqo autko rewelacja. I zazdroszcze spotkania z Kankiya. Wygladacie fantastycznie.

reklama
Mój nowy tort
183093_257379544407446_765460701_n.jpg

Witajcie,
Myszqo spotkanie z Wami tak mnie pozytywnie naładowało,że szok:szok::-) dzięki raz jeszcze a po 12.05 może jakis grudniowy zlot u Ciebie?:-D
Aniu śliczny tort, moje umywają się do Twoich
Kanuś sliczne gniazdko sobie urządzacie, jejku niedługo następny grudniowy dzieciaczek, ale ten czas leci;-)
Asiulko, Madziu zdrówka dla chorowitków

U mnie zmiany, mega zmiany, przenieśli mnie z działu sprzedaży(który zlikwidowali) do działu usług detektywistycznych, który tydzień temu również zlikwidowali:zawstydzona/y: teraz przechodzę do biura obsługi klienta i cały dział już drży ze strachu,bo gdzie nie pójdę do likwidują działy:-D a tak na powaznie to ja też drżę co to dalej będzie:zawstydzona/y: Może nauczę się szybko tatuować i do Myszqi pójdę:-p ponoć ładnie maluję:-D

udanego odpoczynku kochane na długi weekand

vive oj koniecznie musimy to spotkanie zrealizowac bo od ostatniego az wstyd powiedziec wieki minely.....jak przyjdzie ciepelko pojdziemy na pietryne usadowimy sie w jakims ogródku i bedziemy pic i rozmawiac do rana:)

Cześć kochane.

vive oj koniecznie musimy to spotkanie zrealizowac bo od ostatniego az wstyd powiedziec wieki minely.....jak przyjdzie ciepelko pojdziemy na pietryne usadowimy sie w jakims ogródku i bedziemy pic i rozmawiac do rana:)

Już się nie mogę doczekać :) Ostatnie spotkano było, jak nasi chłopcy chodzili na "czterech" i się podgryzali :-D:-D:-D

reklama
Do góry