reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
cześć mamy :-)
ja po wizycie, wszystko jest ok, serduszko puka, termin na 11.11.13
tylko dostałam skierowanie do endokrynologa bo mu sie nie podoba moje tsh
Zapominajko a Ty kiedy rodzisz ???
ja po wizycie, wszystko jest ok, serduszko puka, termin na 11.11.13
tylko dostałam skierowanie do endokrynologa bo mu sie nie podoba moje tsh
Zapominajko a Ty kiedy rodzisz ???
kana161
Mama "terrorystek" :P
Pyciolku suuuuper wieści i data jaka fajna buzialki w brzusio:***
tygrysek82
Fanka BB :)
Zapominajko ja miałam z filipem cc ze względu na ułożenie posladkowe więc im tobie też tego życzę zaoszczędzisz trochę pieniędzy
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jestem. Matylda ma już 3 kg i znowu się przekręciła.
A do szpitala prawdopodobnie 15 kwietnia. Juro jeszcze będę dzwoniła
Nie chce mi się wierzyć, że to już tak blisko.
Pyciol fajna data. No i najważniejsze, że maluszek zdrowy. Masz jakieś fotki?
A do szpitala prawdopodobnie 15 kwietnia. Juro jeszcze będę dzwoniła
Nie chce mi się wierzyć, że to już tak blisko.
Pyciol fajna data. No i najważniejsze, że maluszek zdrowy. Masz jakieś fotki?
kana161
Mama "terrorystek" :P
Zapominajko no to ślicznie.....a Ty nie mialaś być majowa??? hahaha
A waga Matyldy piekna....jeszcze troszke i bedziesz przytulać swoja corcie super
A waga Matyldy piekna....jeszcze troszke i bedziesz przytulać swoja corcie super
renia200
mama Victorki :)
Pyciolku gratuluje daty!!!;-)
Zapominajko to córcia będzie z pod znaku baran - ciężki przypadek , wiem po sobie - będzie bardzo uparta w dążeniu swoich marzeń;-)
Zapominajko to córcia będzie z pod znaku baran - ciężki przypadek , wiem po sobie - będzie bardzo uparta w dążeniu swoich marzeń;-)
reklama
Pyciolku bardzo fajna data, niech dziadzia zdrowo rosnie.
Zapominajko to już tylko półtora tygodnia.
Asiulka rzeczywiście malutko ważysz ale skoro dobrze się czujesz to jest w porządku.
Wczoraj źle sie czułam, w nocy bolał mnie brzuch, później w pracy też, więc poszłam na urlop. Na szczęście dzisiaj jest już w porządku. Przeleżałam wczoraj całe popołudnie i chyba pomogło.
Idę dzisiaj z Majką do szkoły tańca zobaczymy czy Jej sie spodoba. Sama ma zdecydować czy będzie chciała chodzic czy nie, ale narazie jest strasznie napalona. Zajęcia są raz w tygodniu w piatki więc w sam raz.
Zapominajko to już tylko półtora tygodnia.
Asiulka rzeczywiście malutko ważysz ale skoro dobrze się czujesz to jest w porządku.
Wczoraj źle sie czułam, w nocy bolał mnie brzuch, później w pracy też, więc poszłam na urlop. Na szczęście dzisiaj jest już w porządku. Przeleżałam wczoraj całe popołudnie i chyba pomogło.
Idę dzisiaj z Majką do szkoły tańca zobaczymy czy Jej sie spodoba. Sama ma zdecydować czy będzie chciała chodzic czy nie, ale narazie jest strasznie napalona. Zajęcia są raz w tygodniu w piatki więc w sam raz.