reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

My po kontroli bioderek, wszystko ok...Lenka dzisiaj cały dzień śpi, czyżby to działanie niepożądane szczepionki - spotkałyście się z czymś takim....

Zapominajka to prawda czas leci...już prawie dwa miesiączki razem a za oknem cały czas zima

reklama
Hej

Zapominajko w przyszłym tygodniu ma być już +7 a od następnego poniedziałku po +16 +20 :-) Więc może obedzie sie bez kombinezonu :tak:

A ja nie mam butów na wiosnę :szok:

Reniu zazdroszczę efektów diety, ja po świetach mam znowu 58 :-(

Agacia na mnie już krzyczą że za dużo schudłam bo przy wzroście 170 jestem chudzina a mnie marzy się 55:zawstydzona/y:

Kanuś ja sobie obiecałam że jeszcze się zobaczymy w tym roku jak dobrze pójdzie... będziesz mieć gościa z USA ... haha
sprawdziłam ode mnie do ciebie jest 7.5 godziny jazy samochodem więc jak wsiąde do auta po pracy w piątek to w nocy dojade haha

Ostatnia edycja:
hej

I znowu od rana snieg pada.

Raniu to rzeczywiście chudzinka. Juz wiecej się nie odchudzaj.
A z tym spotkaniem to super pomysł. Może nam się wszystkim uda w tym roku spotkać.

Dzien dobry. U nas tez sniegu jakby to srodek zimy byl, ale ciagle mowia, ze od poniedzialku co dzien to cieplej. Oby im sie te prognozy sprawdzily. Ja jestem dobita i to nie tylko pogoda. Zuzia od wczoraj zasmarkana i z niewielkim stanem podgoraczkowym. Albo to oznaka zblizajacej sie ospy albo zarazila sie od dzieciakow szwagierki podczas swiat, bo one zaziebione byly. Szkoda, ze nikt mi o tym nie powiedzial, bo gdybym wiedziala siedzialabym z nimi w domu, bo chorob mam juz po dziurki w nosie. Zapominjako moze sie nie znam, ale przeciez ulozenie posladkowe to ewidentne wskazanie do cc, wiec dlaczego masz za nie placic? Reniu jesli dobrze sie czujesz z taka waga to nie przejmuj sie opinia innych. Ja przy wzroscie 164cm waze 48-49 kg i tez wszyscy mowia, ze jestem za chuda, a mi dobrze ze soba.

reklama
Do góry