reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No ale kręci się strasznie... A cięcie będzie jakoś 5 dni przed terminem, więc nie długo. Dzisiaj jeszcze będę potwierdzała. I tak przed cc będą jeszcze wszystko sprawdzali, więc krzywdy jej raczej nie zrobią ;-)

reklama
To dobrze, ze sie rusza, przynajmniej jestes spokojniejsza:tak: Masz racje, lekarze wiedze co robia. A te 5 dni przed terminem to masz na mysli termin wg usg? Ja pamietam, ze mi tez w obu ciazach wychodzily terminy wg usg wczesniej. I np Filip urodzony 3 tyg przed terminem wg om niby juz wczesniakiem nie byl, bo i wage mial sluszna i termin byl juz bezpieczny, a jednak byl troszke jak to lekarze okreslili wczesniakowaty.

Miałam dzisiaj rozmowę z Prezesem. Zaproponował mi nienormowany czas pracy. Moge wychodzić wcześniej, a jak jest mniej do robienia to robic sobie wolne. Woli żebym dłużej była dostepna i przychodziła z przerwami niz jakbym poszła całkiem na zwolnienie. Jak narazie pomysł zaakceptowałam :-).

Madzienko fajny tekst haha. Ja dzisiaj słyszałam " pomóżmy wiośnie- jedzmy śnieg" :-D

Ja nie biorę żadnych witamin. Na poczatku był kwas foliowy, a teraz nic. Wyniki mam idealne to raczej nie muszę się faszerować dodatkami, zresztą nie dostałam takich zaleceń :) Jem dużo owoców może przez to wszystko jest w normie.

Zapominajko to niezła wiercipiętka z tej Twojej córeczki.

Pyciolku bo mialam Cie juz pytac ostatnio. Do jakiego gina chodzisz, w sensie jak sie nazywa? Pytam, bo moja sis tez chodzi do gina w Waszej miescinie.

Kochane dzień dobry:)

U nas faktycznie slonecznie, wczoraj było 10 stopni tylko wiaterek troszkę chlodny, to wieczorkiem na rowerku juz obowiazkowo czapeczka i nawet jeszcze rekawiczki:) ale poza tym aura piekna:)

Kochane ja tez nie biore zadnych witaminek....bralam na poczatku kwas foliowy praktycznie przez 3 miesiace....pozniej jakies tabletki dla ciezarnych ,ale mialam taaaaaakie zaparcia to odstawilam, a teraz ostatnio przysłała mi tesciowa, ale po nich znowu jakos strasznie biolał mnie brzuszke, jezdzilo mi w jelitach, sciagalo brzuszek, wiec odstawilam i teraz jest super:) wiec nic nie biore,ale wyniki byly wszystkie ok:)

Ja zaraz ogarniam jakies sniadanko, pozniej jedziemy do mojej mamci i koniecznie plac zabaw i spacerek, bo dzisiaj ma byc chlodniej ,ale sloneczko tez pieknie swieci:)

Przesylam go do WAS oczywiscie jak najwiecej:*****

buziolki kochane:****

reklama
Do góry