Owszem, zadowolony. Nawet bardzo stara mi się we wszystkim pomagać ale jednak to.... nie jest takie proste i boli mnie niesłychanie.Lilac super, że już czujesz się lepiej.
A tatuś dziecka zadowolony ?
reklama
Agacia82
Mami :)
Lilac to świetnie, że masz taką pomoc. dasz radę ... ciesz się ciążą.Owszem, zadowolony. Nawet bardzo stara mi się we wszystkim pomagać ale jednak to.... nie jest takie proste i boli mnie niesłychanie.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kochane witam sie i ja
My wlasnie zaczęliśmy 7 miesiąc i, lub 28 tydz jestem w szoku totalnym, ze to juZ... Jeszcze tylko kwiecień, maj i czerwiec juZ na oczekiwaniu ze spakowana walizka...hahaha szał
Po świętach czuje sie objedzona i meeega ciężka Mari za to zadowolona bo jeszcze przez tydz przynajmniej będzie otwirala po kinder niespodziance hahaha
Poza tym czuje sie dobrze, malutka kopie i wierci sie niesłychanie... a starsza siostra nie moZe sie wręcz doczekać baby i ciagle pyta czy juZ ja w koncu urodze
Reniu super wczasy Ci sie zapowiadają zadroszcze strasznie... A tego wyjazdu do Polski tym bardziej
Lilac dobrze ze juZ Ci troszkę lepiej na serduszku, będzie dobrze:****
Aj Zapominajko jak zobaczyłam Twój suwaczek to szczeka mi opadla... Naprawdę zaraz bedzisz juZ po.... Szokkkkkk szczęśliwa? Przerażona czy jak?
Uderzam na inne wątki i nadrabiam zaległości :*
buziaki ogromne kochane :****
Kajaczku jeszcze troszkę i bedziesZ w domku z dzieciaczkami:*
My wlasnie zaczęliśmy 7 miesiąc i, lub 28 tydz jestem w szoku totalnym, ze to juZ... Jeszcze tylko kwiecień, maj i czerwiec juZ na oczekiwaniu ze spakowana walizka...hahaha szał
Po świętach czuje sie objedzona i meeega ciężka Mari za to zadowolona bo jeszcze przez tydz przynajmniej będzie otwirala po kinder niespodziance hahaha
Poza tym czuje sie dobrze, malutka kopie i wierci sie niesłychanie... a starsza siostra nie moZe sie wręcz doczekać baby i ciagle pyta czy juZ ja w koncu urodze
Reniu super wczasy Ci sie zapowiadają zadroszcze strasznie... A tego wyjazdu do Polski tym bardziej
Lilac dobrze ze juZ Ci troszkę lepiej na serduszku, będzie dobrze:****
Aj Zapominajko jak zobaczyłam Twój suwaczek to szczeka mi opadla... Naprawdę zaraz bedzisz juZ po.... Szokkkkkk szczęśliwa? Przerażona czy jak?
Uderzam na inne wątki i nadrabiam zaległości :*
buziaki ogromne kochane :****
Kajaczku jeszcze troszkę i bedziesZ w domku z dzieciaczkami:*
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry;
Lilac super, że jest już lepiej. Jak mi na pw wyślesz adres to paczka z czekoladą przyfrunie do ciebie ;-)
Reniu, Myszqo ja też jak najbardziej za spotkaniem jestem!!!
Kana twój suwaczek równie szybko się porusza
A ja się doczekać nie mogę. Z jednej strony bym chciała już, a z drugiej wiadomo jeszcze chwilkę nie . Na razie uświadomiłam sobie, że muszę kupić Matyldzie kombinezon - bo cały czas sypie i temp w "-". Myślałam, że mnie to ominie, a tu psikus
No i jutro będę się umawiała na cc. Jestem ciekawa, czy dotrwamy z małą do tej daty, bo brzuch mam już nisko.
Lilac super, że jest już lepiej. Jak mi na pw wyślesz adres to paczka z czekoladą przyfrunie do ciebie ;-)
Reniu, Myszqo ja też jak najbardziej za spotkaniem jestem!!!
Kana twój suwaczek równie szybko się porusza
A ja się doczekać nie mogę. Z jednej strony bym chciała już, a z drugiej wiadomo jeszcze chwilkę nie . Na razie uświadomiłam sobie, że muszę kupić Matyldzie kombinezon - bo cały czas sypie i temp w "-". Myślałam, że mnie to ominie, a tu psikus
No i jutro będę się umawiała na cc. Jestem ciekawa, czy dotrwamy z małą do tej daty, bo brzuch mam już nisko.
asiulkaa
Fanka BB :)
Czesc Kochane. Ja tez po swietach obzarta, ale waga ani drgnie. U nas swieta bardzo sniegowo. W sobote bylo tak fajnie, sloneczko i jakies 8st, jak bylam swiecic z Zuzia koszyczek to bylo naprawde przyjemnie, a w niedziele rano budze, a za oknem bialo, jakby sie swieta pomylily.
Filip juz praktycznie po ospie, jeszcze ma pare krostek, ale i tak powiedzialabym, ze lagodnie go ta ospa potraktowala. Zuzia poki co bez ospy, ale pewnie wszystko przed nami, akurat jak sie pogoda poprawi.
Zapominajko ja tez mysle, ze za jakies 2 tyg (a chyba wczesniej nie urodzisz) kombinezon nie bedzie juz potrzebny, chyba ze taki lekki polarkowy. A uda sie zalatwic jakies wskazanie do cc czy trzeba bedzie dac w lape?
Filip juz praktycznie po ospie, jeszcze ma pare krostek, ale i tak powiedzialabym, ze lagodnie go ta ospa potraktowala. Zuzia poki co bez ospy, ale pewnie wszystko przed nami, akurat jak sie pogoda poprawi.
Zapominajko ja tez mysle, ze za jakies 2 tyg (a chyba wczesniej nie urodzisz) kombinezon nie bedzie juz potrzebny, chyba ze taki lekki polarkowy. A uda sie zalatwic jakies wskazanie do cc czy trzeba bedzie dac w lape?
Witajcie, u nas zamieć śnieżna
my wczoraj zaliczyliśmy szczepienie Lenka byłą bardzo dzielna, lekko kwęknęła a później śmiała się i coś sobie gadała...nawet nasza pediatra śmiała się z niej...oby zawsze byłą taka dzielna....
Nocka poszczepienna bardzo spokojna z pobudką przed 6, teraz też Lenka drzemkuje....i niech tak zostanie
dzisiaj natomiast mamy wizytę u ortopedy ale aż wychodzić na dwór się nie chce tak sypie
Zapominajka upoluj jakiś polarkowy na allegro, szkoda kasy bo ja już wierze ze lato idzie....
a wiem o czym piszesz, ja tez miałam takie uczucie ze mogłoby to być już ale jeszcze tyle rzeczy do zrobienia
a czas leci...Lenka za tydzien skończy dwa miesiące...
Asiulka super ze Filip zdrowieje a Zuzka niech się uchowa...no chyba że chciałabyś mieć to już z głowy....
Kanus ale ten czas leci....
Kajka dziękuje rośniemy powolutku...i marzymy o ciepełku...
my wczoraj zaliczyliśmy szczepienie Lenka byłą bardzo dzielna, lekko kwęknęła a później śmiała się i coś sobie gadała...nawet nasza pediatra śmiała się z niej...oby zawsze byłą taka dzielna....
Nocka poszczepienna bardzo spokojna z pobudką przed 6, teraz też Lenka drzemkuje....i niech tak zostanie
dzisiaj natomiast mamy wizytę u ortopedy ale aż wychodzić na dwór się nie chce tak sypie
Zapominajka upoluj jakiś polarkowy na allegro, szkoda kasy bo ja już wierze ze lato idzie....
a wiem o czym piszesz, ja tez miałam takie uczucie ze mogłoby to być już ale jeszcze tyle rzeczy do zrobienia
a czas leci...Lenka za tydzien skończy dwa miesiące...
Asiulka super ze Filip zdrowieje a Zuzka niech się uchowa...no chyba że chciałabyś mieć to już z głowy....
Kanus ale ten czas leci....
Kajka dziękuje rośniemy powolutku...i marzymy o ciepełku...
pyciolek87
Mama Alexa:*
hej, witam zimowo sypie od rana...
Zapominajko i jaki dzień na cc wybrałaś ????
Właśnie wyżeram dziecku kinder czekoladki
Lilac, my na tym samym czasie jesteśmy
Zapominajko i jaki dzień na cc wybrałaś ????
Właśnie wyżeram dziecku kinder czekoladki
Lilac, my na tym samym czasie jesteśmy
Ostatnia edycja:
Myszqa
Fanka BB :)
U nas też znowu pada.
Mam dziś lenia i nie chce mi się robić obiadu. Muszę coś zamówić
Mam dziś lenia i nie chce mi się robić obiadu. Muszę coś zamówić
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Asiulka muszę zapłacić, choć pewnie wskazania bym miała, bo Matylda głową do góry się umieściła.
Pyciol nie wybrałam. Jutro będę myślała u lekarza.
Mówicie że za 2 tyg po zimie? U mnie śnieg, na przyszły tydzień też śnieg przewidują. Niby coś słyszałam, że od połowy kwietnia ma być w + temperatura, ale nie upalna... A wolę mieć, niż płakać. Coś może moja kumpela wygrzebie ze swoich zasobów i nam pożyczy na te kilka dni.
Madzienko mi się wierzyć nie chce, że Lenka już 2 miesiące z wami. No szok.
Pyciol nie wybrałam. Jutro będę myślała u lekarza.
Mówicie że za 2 tyg po zimie? U mnie śnieg, na przyszły tydzień też śnieg przewidują. Niby coś słyszałam, że od połowy kwietnia ma być w + temperatura, ale nie upalna... A wolę mieć, niż płakać. Coś może moja kumpela wygrzebie ze swoich zasobów i nam pożyczy na te kilka dni.
Madzienko mi się wierzyć nie chce, że Lenka już 2 miesiące z wami. No szok.