reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kochane witam sie i ja :)

My wlasnie zaczęliśmy 7 miesiąc i, lub 28 tydz :) jestem w szoku totalnym, ze to juZ... Jeszcze tylko kwiecień, maj i czerwiec juZ na oczekiwaniu ze spakowana walizka...hahaha szał :)

Po świętach czuje sie objedzona i meeega ciężka :) Mari za to zadowolona bo jeszcze przez tydz przynajmniej będzie otwirala po kinder niespodziance:) hahaha

Poza tym czuje sie dobrze, malutka kopie i wierci sie niesłychanie... :)a starsza siostra nie moZe sie wręcz doczekać baby i ciagle pyta czy juZ ja w koncu urodze :p

Reniu super wczasy Ci sie zapowiadają:) zadroszcze strasznie... A tego wyjazdu do Polski tym bardziej :)

Lilac dobrze ze juZ Ci troszkę lepiej na serduszku, będzie dobrze:****

Aj Zapominajko jak zobaczyłam Twój suwaczek to szczeka mi opadla... Naprawdę zaraz bedzisz juZ po.... Szokkkkkk:) szczęśliwa? Przerażona czy jak?

Uderzam na inne wątki i nadrabiam zaległości :*
buziaki ogromne kochane :****

Kajaczku jeszcze troszkę i bedziesZ w domku z dzieciaczkami:*

Dzień dobry;
Lilac super, że jest już lepiej. Jak mi na pw wyślesz adres to paczka z czekoladą przyfrunie do ciebie ;-)

Reniu, Myszqo ja też jak najbardziej za spotkaniem jestem!!!

Kana twój suwaczek równie szybko się porusza :-D

A ja się doczekać nie mogę. Z jednej strony bym chciała już, a z drugiej wiadomo jeszcze chwilkę nie :-D:-D. Na razie uświadomiłam sobie, że muszę kupić Matyldzie kombinezon - bo cały czas sypie i temp w "-". Myślałam, że mnie to ominie, a tu psikus :confused2:
No i jutro będę się umawiała na cc. Jestem ciekawa, czy dotrwamy z małą do tej daty, bo brzuch mam już nisko.

Hej

Zapominajko w przyszłym tygodniu ma być już +7 a od następnego poniedziałku po +16 +20 :-) Więc może obedzie sie bez kombinezonu :tak:

A ja nie mam butów na wiosnę :szok:

Reniu zazdroszczę efektów diety, ja po świetach mam znowu 58 :-(

Czesc Kochane. Ja tez po swietach obzarta, ale waga ani drgnie. U nas swieta bardzo sniegowo. W sobote bylo tak fajnie, sloneczko i jakies 8st, jak bylam swiecic z Zuzia koszyczek to bylo naprawde przyjemnie, a w niedziele rano budze, a za oknem bialo, jakby sie swieta pomylily.

Filip juz praktycznie po ospie, jeszcze ma pare krostek, ale i tak powiedzialabym, ze lagodnie go ta ospa potraktowala. Zuzia poki co bez ospy, ale pewnie wszystko przed nami, akurat jak sie pogoda poprawi.

Zapominajko
ja tez mysle, ze za jakies 2 tyg (a chyba wczesniej nie urodzisz) kombinezon nie bedzie juz potrzebny, chyba ze taki lekki polarkowy. A uda sie zalatwic jakies wskazanie do cc czy trzeba bedzie dac w lape?

Witajcie, u nas zamieć śnieżna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my wczoraj zaliczyliśmy szczepienie Lenka byłą bardzo dzielna, lekko kwęknęła a później śmiała się i coś sobie gadała...nawet nasza pediatra śmiała się z niej...oby zawsze byłą taka dzielna....
yes2.gif
yes2.gif

Nocka poszczepienna bardzo spokojna z pobudką przed 6, teraz też Lenka drzemkuje....i niech tak zostanie

dzisiaj natomiast mamy wizytę u ortopedy ale aż wychodzić na dwór się nie chce tak sypie

Zapominajka upoluj jakiś polarkowy na allegro, szkoda kasy bo ja już wierze ze lato idzie....
a wiem o czym piszesz, ja tez miałam takie uczucie ze mogłoby to być już ale jeszcze tyle rzeczy do zrobienia:-D:-D

a czas leci...Lenka za tydzien skończy dwa miesiące...

Asiulka super ze Filip zdrowieje a Zuzka niech się uchowa...no chyba że chciałabyś mieć to już z głowy....

Kanus ale ten czas leci....

Kajka dziękuje rośniemy powolutku...i marzymy o ciepełku...

hej, witam zimowo :eek: sypie od rana...

Zapominajko i jaki dzień na cc wybrałaś ????

Właśnie wyżeram dziecku kinder czekoladki :eek:

Lilac, my na tym samym czasie jesteśmy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Asiulka muszę zapłacić, choć pewnie wskazania bym miała, bo Matylda głową do góry się umieściła.
Pyciol nie wybrałam. Jutro będę myślała u lekarza.

Mówicie że za 2 tyg po zimie? U mnie śnieg, na przyszły tydzień też śnieg przewidują. Niby coś słyszałam, że od połowy kwietnia ma być w + temperatura, ale nie upalna... A wolę mieć, niż płakać. Coś może moja kumpela wygrzebie ze swoich zasobów i nam pożyczy na te kilka dni.

Madzienko mi się wierzyć nie chce, że Lenka już 2 miesiące z wami. No szok.

Do góry