asiulkaa
Fanka BB :)
Czesc Kochane. U nas tez zimnica, mam nadzieje ze jak przyjdzie wiosna to juz na stale. Filip siedzi juz 2-gi tydzien w domu i tak sie leja z Zuzia, ze chyba ich pozabijam zarazW sumie juz zdrowy, jutro jeszcze idziemy na kontrole, ale chyba potrzymam go w domu do konca tygodnia. Zuzia ciagle troche mi pokasluje, tak mokro, w koncu dostala antybiotyk na 3 dni na ten przewleky kaszel trwajacy juz prawie miesiac, bo i zmiany byly niewielkie w oskrzelach, ale szczerze nie widze zadnej zmiany. Inhaluje ja roznymi specyfikami, ale kaszel jak byl tak jest, niewielki, ale jest. Ja tez juz czuje sie o wiele lepiej.
Kaja wspaniale wiesci Teraz na pewno bedziemy slyszec juz tylko pozytywne informacje. A waga piekna, niedlugo pewnie przekrocza 2kilo.
Zapominajko zazdroszcze kolezanki. Chociaz ja tez mam taka co mi pomagala ogarniac chate przed przeprowadzka, bo z dwojka maluchow ciezko bylo i nie raz brala mi Zuzie na spacer, zebym posprzatac mogla
Zanplo jak napisaly dziewczyny Majusia to madra dziewczynka, na pewno zrozumie jak jej wszystko wytlumaczysz
Pyciolku my tez czekamy juz jakies 2-3 tyg na zwrot. W zeszlym roku trwalo to chyba ponad miesiac.
Kaja wspaniale wiesci Teraz na pewno bedziemy slyszec juz tylko pozytywne informacje. A waga piekna, niedlugo pewnie przekrocza 2kilo.
Zapominajko zazdroszcze kolezanki. Chociaz ja tez mam taka co mi pomagala ogarniac chate przed przeprowadzka, bo z dwojka maluchow ciezko bylo i nie raz brala mi Zuzie na spacer, zebym posprzatac mogla
Zanplo jak napisaly dziewczyny Majusia to madra dziewczynka, na pewno zrozumie jak jej wszystko wytlumaczysz
Pyciolku my tez czekamy juz jakies 2-3 tyg na zwrot. W zeszlym roku trwalo to chyba ponad miesiac.