reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Heloł;
ja zbieram szczękę z podłogi.
Wyobraźcie sobie, że wczoraj pisałam z kumpelą, że nie chce mi się myć okien i sprzątać.
A ta wariatka przyszła dzisiaj z odkurzaczem środkami czystości i sprząta
ja zbieram szczękę z podłogi.
Wyobraźcie sobie, że wczoraj pisałam z kumpelą, że nie chce mi się myć okien i sprzątać.
A ta wariatka przyszła dzisiaj z odkurzaczem środkami czystości i sprząta
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No wiem, ale szczękę zbieram
pyciolek87
Mama Alexa:*
Zapo podeślij mi ją do Krapkowic...za drogę jej oddam
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hehehehehe
haha To ja tez zapraszam tą koleżankę do siebie :-)
Wczoraj troszke sie podłamałam, Maja ma od dłuższego czasu wysokie wyniki, rozmawiałam z Panią dietetyczką i będą wprowadzać Jej specjalny preparat białkowy, a tym samym ograniczać dietę. Wiedziałam, że ten moment może nastapić, ale miałam nadzieję, że jednak jej organizm jakoś sobie poradzi bez tego. Teraz się zastanawiam jak jej wytłumaczę, że nie może jeść pewnych rzeczy, które do tej pory jadła. Nie dość że jest ostatnio smutna to jeszcze doszło to.
Pyciolku ja też kupiłam używany wózek. Kilka stówek można zaoszczędzić, a wózki wyglądają prawie jak nowe.
Wczoraj troszke sie podłamałam, Maja ma od dłuższego czasu wysokie wyniki, rozmawiałam z Panią dietetyczką i będą wprowadzać Jej specjalny preparat białkowy, a tym samym ograniczać dietę. Wiedziałam, że ten moment może nastapić, ale miałam nadzieję, że jednak jej organizm jakoś sobie poradzi bez tego. Teraz się zastanawiam jak jej wytłumaczę, że nie może jeść pewnych rzeczy, które do tej pory jadła. Nie dość że jest ostatnio smutna to jeszcze doszło to.
Pyciolku ja też kupiłam używany wózek. Kilka stówek można zaoszczędzić, a wózki wyglądają prawie jak nowe.
pyciolek87
Mama Alexa:*
oooo ja myślałam,że tylko ja skąpiradło jestem jeśli chodzi o nowy wózio... ale tak serio to będzie na co kase wydawać ;-)
a fotelik samochodowy już macie czy może macie w zestawie z wózkiem ?
Zapo no kurcze trudno, będzie musiaała jakoś mała to znieść...wytłumacz jej ,że to dla jej zdrówka...że musi się wszystko unormować...mądra dziewczynka, na pewno jakoś to zrozumie...
a fotelik samochodowy już macie czy może macie w zestawie z wózkiem ?
Zapo no kurcze trudno, będzie musiaała jakoś mała to znieść...wytłumacz jej ,że to dla jej zdrówka...że musi się wszystko unormować...mądra dziewczynka, na pewno jakoś to zrozumie...
reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Witam z kawką! :-)
Zapominajko, też chcę taką koleżankę
Kaja -super wieści, oby tak dalej delikatne buziolki w małe czółka.
Zawiozłam dziś Janka do przedszkola, bo już zdrowy. Kompletnie nie wiem co to było w ten czwartek, żeby dzieciak od tak miał gorączkę ponad 39 i od tak przestał mieć następnego dnia a później cisza
Zmywarka mnie woła, zaraz wracam :-)
Zapominajko, też chcę taką koleżankę
Kaja -super wieści, oby tak dalej delikatne buziolki w małe czółka.
Zawiozłam dziś Janka do przedszkola, bo już zdrowy. Kompletnie nie wiem co to było w ten czwartek, żeby dzieciak od tak miał gorączkę ponad 39 i od tak przestał mieć następnego dnia a później cisza
Zmywarka mnie woła, zaraz wracam :-)