reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

U nas jest sladowa ilosc i to tylko na wiosce, w miescie nie ma w ogole:no: Podobno od jutro ocieplenie, kazdego dnia ma byc coraz cieplej, oby.

reklama
Zapominajka u mnie nadal po łydki....więc nie jesteś sama...i nawet myśleć nie chcę jak to puści co się będzie działo....

No właśnie u mnie też sporo jest. Wszędzie biało i mrozy nie odpuszczają. Czuję się jakbym na biegunie przebywała.

Madzienko ty miałać zzo przy cc teraz?

Olu, u mnie na biegunie nie ma juz sniegu:szok::-D

och, Misiaczki..my po kolejnym badaniu wzroku, tak dla odmiany lekarz jest bardziej zadowolony z Fabiana niz z Sonii, a tak z innej beczki Fabian wazy prawie 1500 gram:szok::-D

padam na japu...

Cześć mamusie;

Madzienko a po wszystkim dostałaś Lenkę na brzuch i mogliście ją z mężowy troszkę potulić, czy od razu na noworodkowy?

Kaja nie załamuj tym brakiem śniegu na biegunie. Zacznę wypatrywać pingwinów chyba :eek:
A waga Fabiana super! Cieszę się, że wyniki są dobre. Mam nadzieję, że z czasem wszystkie takie będą.

Asiulka nawet ta ospa nie jest taka straszna. Najgorzej było ze smarowaniem bo sie darła, że zimne i ma już dość tego, ale jakoś wytrzymała. Miała strasznie dużo kropek i były dosłownie wszędzie, nawet w miejscach intymnych. Cierpliwie chodziłam za nią i smarowałam co chwilę każdą kropkę. Strupki zeszły w ciągu 2 tygodni, ale plamki na brzuchu i plecach ma do dzisiaj. Pani mówiła że zejdą dopiero jak się skóra opali.

Zapominajko u mnie tez jeszcze śnieg.
Kaja super, że dzieciaczki tak ładnie rosną.

Mam dzisiaj wizytę. Robie zakupy na placki i piekę moją pierwszą w życiu babkę :-) Mam nadzieję, że wystarczy mi wieczoru na to wszystko.
Jutro urlop i dalsze plany na wypieki bo obiecałam mamie że coś przywiozę.

Zapominajka dostałam Lenke od razu na brzuch....i po opatrzeniu jej była cały czas ze mną...niestety P nie było bo panowała grypa i jeszcze ta ospa więc na oddział nikt nie mógł wchodzić

Kajka super waga....

Zanplo trzymamy kciuki za wizytę

dzień dobry...my już w domu, zakupy zrobione, Jula w przedszkolu, Lenka leży i cieszy się do sufitu...na dworze o jak byłoby bosko gdyby termometr pokazywał +15stopni a nie +3 ale i tak jest w miarę fajnie....

reklama
Do góry