reklama
Ja zasiadam z Inką.
Myszqo bedę śledziła efekty, zapowiada sie niezła demolka. Jak do 18-stki Jaśka to macie sporo czasu haha
Dzięki za rady :-), dostałam od Pani z przedszkola jadłospis i książkę na której się opiera więc będę mogła sobie dokładnie wszystko wyliczyć.
Dzidzia buszuje aż brzuch boli.
Kana ze snami zawsze tak jest, nie wiadomo skąd się pojawiają.
Myszqo bedę śledziła efekty, zapowiada sie niezła demolka. Jak do 18-stki Jaśka to macie sporo czasu haha
Dzięki za rady :-), dostałam od Pani z przedszkola jadłospis i książkę na której się opiera więc będę mogła sobie dokładnie wszystko wyliczyć.
Dzidzia buszuje aż brzuch boli.
Kana ze snami zawsze tak jest, nie wiadomo skąd się pojawiają.
Witajcie, u nas słonecznie my właśnie wróciłyśmy z porannej podróży do przedszkola....
pora coś zjeść i ruszamy spacerować
z kawką zaraz i ja dołączę...ale Kajka to już pewnie ze 3 wypiłaby do tego czasu
Kanus sen bomba
pora coś zjeść i ruszamy spacerować
z kawką zaraz i ja dołączę...ale Kajka to już pewnie ze 3 wypiłaby do tego czasu
Kanus sen bomba
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć;
Kana słonko może to jakiś wyśniony książę ;-)
Myszko ja bym strasznie chciała w dzicz ruszyć i boso po trawie biegać. Nawet kosztem bycia szoferem własnych dzieci... Ale na razie jakoś nawet działki nie umiem wybrać :-(. A jeszcze A wczoraj mi zakomunikował, że od przyszłego roku nowy podatek od gruntów wprowadzają. I jakoś skrzydła mi to podcięło, bo ja nie mam ochoty dotować państwa w każdym jednym skrawku życia.
Chyba dziś cała na NIE wstałam bo jeszcze sobie tym sama humor popsułam.
Kaja &&&
Kana słonko może to jakiś wyśniony książę ;-)
Myszko ja bym strasznie chciała w dzicz ruszyć i boso po trawie biegać. Nawet kosztem bycia szoferem własnych dzieci... Ale na razie jakoś nawet działki nie umiem wybrać :-(. A jeszcze A wczoraj mi zakomunikował, że od przyszłego roku nowy podatek od gruntów wprowadzają. I jakoś skrzydła mi to podcięło, bo ja nie mam ochoty dotować państwa w każdym jednym skrawku życia.
Chyba dziś cała na NIE wstałam bo jeszcze sobie tym sama humor popsułam.
Kaja &&&
asiulkaa
Fanka BB :)
Czesc Babeczki. Ja znow bede monotematyczna, bo przeciez u nas ciagle musi byc cos Dzieciole juz zdrowe, ale przeciez nie moze byc za dobrze, wiec Filip od wczoraj ma ospe Teraz tylko czekam na wysyp u Zuzi. Jutro chcialam malego puscic do przedszkola, a teraz posiedzimy w domu nie wiadomo ile jeszcze. No zesz kurna zedby brzydko nie powiedziec szlag mnie chyba zaraz trafi. Swieta przesiedzimy sami w domu, bo i u mojej i u rodzinki mezowego dzieciaki, a przeciez nie bedziemy ich narazac na mozliwosc zarazenia.
Kanus a moze TY jakies braki masz Chyba musisz z mezowym odbyc powazna rozmowe i nie tylko rozmowe
Z mieszkaniem na wiosce jest jak ze wszystkim. Ma swoje plusy i minusy
Kanus a moze TY jakies braki masz Chyba musisz z mezowym odbyc powazna rozmowe i nie tylko rozmowe
Z mieszkaniem na wiosce jest jak ze wszystkim. Ma swoje plusy i minusy
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Asiulka ale załamka...
Nie wiem co powiedzieć, bo mi słów już na te wasze choroby brakuje... Współczuję ci.
Nie wiem co powiedzieć, bo mi słów już na te wasze choroby brakuje... Współczuję ci.
asiulkaa
Fanka BB :)
Ehhh Zapominajko, zebys wiedziala ze zalamka:-( Wiem, ze ospe kazde dziecko musi przejsc, ale czemu akurat teraz i jeszcze tuz przed swietami. I pewnie Zuzia zamiast teraz razem z Filipem przejsc to cholerstwo bedzie miala za 2 tyg jak on juz bedzie zdrowy. Jestem pewna, ze tak bedzie, a wolalabym od razu za jednym zamachem. No nic, pozostaje mi tylko zacisnac zeby i jakos przetrwac to wszystko.
Żanplo a Maja jak przeszla ospe?
Żanplo a Maja jak przeszla ospe?
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam i ja
Dzisiaj z herbatka indyjska i bułeczkami z twarozkiem i pasta z tunczyka mniami hahhah
Aj no braki to i pewnie mam jakies tam....bo tylko w snach tak jakos nadrabiam,....w realu jakos kiepsko ostatnio znalesc ochotke hahha
Asiulka kochana wspolczuje i zycze wytrwalosci.....:****
Ja jakos tez ogolnie nie mam cisnienia na domek...ale jak juz to wlasnie taki za miastem , pod laskiem z trawa i polem, z dwiema kozami i kurakmi...nie zapomninajac o psie i kocie.....i Mariczka buszujaca z nimi .....oj tak tak bym to widziala
kochane u nas piekne sloneczko i ogolnie w miare cieplo wiec spacerek muowany jak tylko sie troszke ogarniemy
buziaczki i milego dnia kochane:*
Dzisiaj z herbatka indyjska i bułeczkami z twarozkiem i pasta z tunczyka mniami hahhah
Aj no braki to i pewnie mam jakies tam....bo tylko w snach tak jakos nadrabiam,....w realu jakos kiepsko ostatnio znalesc ochotke hahha
Asiulka kochana wspolczuje i zycze wytrwalosci.....:****
Ja jakos tez ogolnie nie mam cisnienia na domek...ale jak juz to wlasnie taki za miastem , pod laskiem z trawa i polem, z dwiema kozami i kurakmi...nie zapomninajac o psie i kocie.....i Mariczka buszujaca z nimi .....oj tak tak bym to widziala
kochane u nas piekne sloneczko i ogolnie w miare cieplo wiec spacerek muowany jak tylko sie troszke ogarniemy
buziaczki i milego dnia kochane:*
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Czy tylko u mnie leży śnieg?