reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja zasiadam z Inką.
Myszqo bedę śledziła efekty, zapowiada sie niezła demolka. Jak do 18-stki Jaśka to macie sporo czasu haha
Dzięki za rady :-), dostałam od Pani z przedszkola jadłospis i książkę na której się opiera więc będę mogła sobie dokładnie wszystko wyliczyć.
Dzidzia buszuje aż brzuch boli.
Kana ze snami zawsze tak jest, nie wiadomo skąd się pojawiają.

Witajcie, u nas słonecznie my właśnie wróciłyśmy z porannej podróży do przedszkola....
pora coś zjeść i ruszamy spacerować:tak::tak::tak:

z kawką zaraz i ja dołączę...ale Kajka to już pewnie ze 3 wypiłaby do tego czasu:-D

Kanus sen bomba

Cześć;

Kana słonko może to jakiś wyśniony książę ;-)

Myszko ja bym strasznie chciała w dzicz ruszyć i boso po trawie biegać. Nawet kosztem bycia szoferem własnych dzieci... Ale na razie jakoś nawet działki nie umiem wybrać :-(. A jeszcze A wczoraj mi zakomunikował, że od przyszłego roku nowy podatek od gruntów wprowadzają. I jakoś skrzydła mi to podcięło, bo ja nie mam ochoty dotować państwa w każdym jednym skrawku życia.
Chyba dziś cała na NIE wstałam bo jeszcze sobie tym sama humor popsułam.

Kaja &&&

Czesc Babeczki. Ja znow bede monotematyczna, bo przeciez u nas ciagle musi byc cos:angry: Dzieciole juz zdrowe, ale przeciez nie moze byc za dobrze, wiec Filip od wczoraj ma ospe:wściekła/y: Teraz tylko czekam na wysyp u Zuzi. Jutro chcialam malego puscic do przedszkola, a teraz posiedzimy w domu nie wiadomo ile jeszcze. No zesz kurna zedby brzydko nie powiedziec szlag mnie chyba zaraz trafi. Swieta przesiedzimy sami w domu, bo i u mojej i u rodzinki mezowego dzieciaki, a przeciez nie bedziemy ich narazac na mozliwosc zarazenia.

Kanus a moze TY jakies braki masz:-D Chyba musisz z mezowym odbyc powazna rozmowe i nie tylko rozmowe:-D

Z mieszkaniem na wiosce jest jak ze wszystkim. Ma swoje plusy i minusy:tak:

Ehhh Zapominajko, zebys wiedziala ze zalamka:-( Wiem, ze ospe kazde dziecko musi przejsc, ale czemu akurat teraz i jeszcze tuz przed swietami. I pewnie Zuzia zamiast teraz razem z Filipem przejsc to cholerstwo bedzie miala za 2 tyg jak on juz bedzie zdrowy. Jestem pewna, ze tak bedzie, a wolalabym od razu za jednym zamachem. No nic, pozostaje mi tylko zacisnac zeby i jakos przetrwac to wszystko.

Żanplo a Maja jak przeszla ospe?

Witam i ja:)

Dzisiaj z herbatka indyjska i bułeczkami z twarozkiem i pasta z tunczyka:) mniami:p hahhah

Aj no braki to i pewnie mam jakies tam....bo tylko w snach tak jakos nadrabiam,....w realu jakos kiepsko ostatnio znalesc ochotke:p hahha

Asiulka kochana wspolczuje i zycze wytrwalosci.....:****

Ja jakos tez ogolnie nie mam cisnienia na domek...ale jak juz to wlasnie taki za miastem , pod laskiem z trawa i polem, z dwiema kozami i kurakmi...nie zapomninajac o psie i kocie.....i Mariczka buszujaca z nimi .....oj tak tak bym to widziala:)

kochane u nas piekne sloneczko i ogolnie w miare cieplo;) wiec spacerek muowany jak tylko sie troszke ogarniemy:)

buziaczki i milego dnia kochane:*

reklama
Do góry