reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry :)

Vive przecież mamy najbliżej do siebie ;) wskakuj w swoją złota szczale właśnie zajadam bułeczki z kawa na śniadanie :)

tygrysku, niby blisko, a jednak całe miasto do przejechania. A z moimi umiejętnościami kierowcy nie zapuszczam się jeszcze w nieznane rejony ;-):-D Za to bardzo chętnie umówię się z Tobą na kawkę, tylko nie wiem, czy się uda w przyszłym tygodniu, bo mój G ma wolny tylko poniedziałek. Za to w kolejnym tygodniu pracuje tylko jeden dzień, więc może by się udało. Od kiedy zaczynasz pracę?

reklama
Dzień dobry....

u nas zimowo za oknem....nadal:wściekła/y:

Pyciołku trzymam kciuki za betę....

my wczoraj pierwszy raz zaplataliśmy w chustę Lenke, chyba jak na pierwszy raz nieźle nam to wyszło ale mamy w planach skorzystać z fachowej porady
yes2.gif
yes2.gif

miłego dnia i nie zapomnijcie dzisiaj o swoich mężczyznach
wink2.gif

Pyciol myślę, że 2 testy się nie mylą :tak:

Madzienko ja też mam w planach motać Matyldę, tak jak Igorka, ale na pewno poczekam aż minie okres noworodkowy. Początki są trudne, ale potem to już szybciutko idzie :tak:

Chyba jakiś placek upiekę, bo jakoś tak cukru potrzeba...

Witamy i my...
U nas po 9:30, ale tak naprawdę Godzinka wcześniej, ale my juZ z Mari wyspane, Tatus jeszcze troli ale o której on poszedł
Spać to chyba sam nie wie....

U nas za oknem słoneczko i ma być nawet 11 stopni wiec konieczny spacerek, park, kawusie.... Miodzio:)
Wujek Paweł juZ leci lotem do Toronto wiec około 17 powinnien wylądować...

Kochane miłej niedzieli Wam życzę i przeżyłam duuuuzo słoneczka :*

hejo
a nas nie zasypało,ale mimo wszystko paskudnie za oknem. Pojechaliśmy dzisiaj na wielki plac zabaw, potem do Ikei gdzie kupilyśmy tylko patelnię:-D teraz byczę sie i trawię gyrosa:zawstydzona/y: dieta cud:-D:-D

miłej niedzielki babec

Witam
u nas dzisiaj cieplutko i słonecznie, zbieramy sie na zakupy;-) i na spacerek, zmienili nam godzine w nocy i zrobili nam niespodziankę , mój M myslal ze ktos się zegarkiem bawił:-D:-D

Witam nieśmiało po tak długiej przerwie.
Muszę to komuś zwerbalizować i nazwać po imieniu a nie mam komu i wydało mi się, że może tu, po starej znajomości.
Ratunku, oszaleję. Nawet nie mogę tego napisać ale ...jestem w ciąży. Tylko jakoś się nie cieszę. :no::no::no:

reklama
Do góry