reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wiesz ja jutro mialam isc do pracy:-D:-D:-D, ale pewnie na sanki pojdziemy:-D,
1 funt to 0.45 dkg , ja zawsze korzystam ze strony konwerter masy na wyszukiwarce:-D:-D, tak naprawde to ja nie musze chudnac tylko moj M, ale ze jemu robie dietke to i sama to jem i pije haha

a w Kanadzie chyba kilogramy maja i centymetry....?

reklama
Wiesz co Reniu kg i cm tez sa, ale moim znajomym wage dziecka podawali w czyms innym....ale w czym to juz sama nie wiem....:sorry::-p

No sanki jak najbardziej....Mari ma jechac dzisiaj na sleepover do dziadkow, o ile dziadek dojedzie biedny....bo na highwayach dzieją sie cuda dzisiaj.... a jutro jak ja odstawia to sanki obowiazkow tym bardziej ,ze jutro ma byc -5 i samo sloneczko....
A w poniedzialek odwilż wiec znowu cyrk:p

Reniu
no tak mi sie wlasnie wydawalo ,ze Ty jakos nie specjalnie potrzebujesz chyba,,,, ale milo,ze wspierasz meza:)))

U nas tez "upal" w poniedzialek:tak: , 4 stopnie na plusie. Tutaj powyzej 30 cm sniegu zamykaja autostrady, oczywiscie panika w sklepach i na stacjach benzynowych, a w moich stronach rodzinnych tylko 80 cm sniegu jest (Zakopane);-):-D i nikt drog nie zamyka :-D:-D:-D

No właśnie czytalam.....kilka tysiecy lotow odwolanych jak jeszcze nawet nie zaczelo padac:p haaha

Niby mowia,ze lepiej chuchać na zimne,... zycze Wam tak czy siak udanego weekendu:) bo tn zapowiada sie "zimowy":)

Cześć kochane;
Kana, Renia ale macie fajnie z tym sniegiem.
Reniu a poza sokami jeszcze jakieś diety stosujecie, czy nic? Ja po ciąży zamierzam sobie takie soczki serwować i już się nie mogę doczekać. Pyyyyycha :-)

Madzienko jak tam?

Dzień dobry:)

U nas nie pada, na szczęście:)

Zuza mimo antybiotyku dalej zakatarzona i kaszelkowa:(

O jakich soczkach na odchudzanie dziewczęta mówicie??? Ja przez ostatni miesiąc zawzięłam się i schudlam 4,5kg, także jestem zadowolona i mam motywację:)

Muszę Wam się pochwalić, że mężowy mnie zabiera w lipcu na koncert Iron Maiden:-) Już się nie mogę doczekać:)

Miłego dnia!!!

Cześć kochane;
Kana, Renia ale macie fajnie z tym sniegiem.
Reniu a poza sokami jeszcze jakieś diety stosujecie, czy nic? Ja po ciąży zamierzam sobie takie soczki serwować i już się nie mogę doczekać. Pyyyyycha :-)

Madzienko jak tam?

nie jemy bialego pieczywa, ziemniakow, wedlin, zamiast masla uzywamy awokado, i koniec podjadania po 6 wieczorem. Jemy duzo ryb, owocow i warzyw, kurczaka itp....
Ja zamiast zwyklego mleka pije kokosowe a Mariusz migdalowe,

reklama
Dzien dobry w ten przepiekny zimowy poranek jak dla mnie:p haha

Sloneczko swieci, sniezek pieknie lezy.... od rana tylko slychac machiny do odsniezania:p hahaha
Mamy tylko -5 stopni i zero wiaterku.....zyc nie umierac:)

Wcinamy sniadanko i zaraz uciekamy z misiem na male zakupki....:)
A popoludniu jak juz nam oddadza dziecko spowrotem koniecznie spacerek i saneczki:) hahaha

Milej soboty grudnioweczki:**********

Do góry