I ja sie witam z kubkiem kawy
U nas w nocy troszke sie napadalo, ale pewnie zaraz wszystko stopnieje. Sloneczko swieci i jest tak przyjemnie, nie pamietam kiedy ostatnio na jakims spacerku bylismy...
Anoli po raz kolejny zycze zdrowka. Wiem co przechodzicie:-( Biedne to Twoje dziewczynki:-( Powiem Ci, ze Filip mial teraz antybiotyk, ktory zadziala dopiero w 4 dobie. Bylam juz u lekarza, przepisala nowy, wykupilam go, ale nie dalam, bo akurat w ten dzien rano mial po raz ostatni goraczke. A zawsze dzialal przy gardle juz po 2 dawkach, swoja droga amotaks najtanszy antybiotyk chyba, bo jakies 3zl kosztuje
Agatkas a jak teraz uszko? Jesli nie boli to moze warto poczekac. Na co Zuzia jest chora?
Madzienko Lence po prostu jest dobrze w brzuszku. Wykorzystaj ten weekend dla siebie
Zanplo jak Ty druga ciaze zaczelas od duzo wiekszej wagi wyjsciowej to nie pytam jak Ty wygladalas przed pierwsza ciaza. Super, ze z malutka wszystko w porzadku
Kanusia w koncu jakies normalne pieniadze od Ciebie wzieli. I usg tez do przezycia. A waga tylko sie cieszyc, bedzie laseczka do samego konca
Pyciolku zazdroszcze, moge jechac z Toba
Baw sie dobrze
Ehhh ja sobie ostatnio buty kupilam chyba ze 2 lata temu, botki na zime
A i tak maz mi czesto wypomina, ze roz... jego kase
Dziewczyny ogladalam dzis na Dzien Dobry TVN wstrzasajacy reportaz jak opiekunka zneca sie nad dzieckiem. Malutkim, kilkumiesiecznym, bezbronnym, bije go gdzie popadnie. Zajmuje sie 3-cim juz dzieckiem tej rodziny. I grozi jej za to kara grzywny lub 3 mies wiezienia. Brak slow:-(