reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry.....

u nas spokojnie, Lenka nie bardzo wybiera się na ten świat....śpię jakbym w ciąży w ogóle nie była, żadnych dolegliwości
laugh.gif

miłej niedzieli...

cześć kochane,wczoraj wróciłam,zadowolona...

wybawiłam się i mam takie zakwasy jakbym conajmniej do tej Warszawianki na piechote z Krapkowic szła :-D

Madziu ja myslalam ze juz bede gratulowac a tu nadal czekamy :-)

Kanusia super ze tak wyszlo z ta wizyta...:tak: zazdroscimy pogody...

w Warszawie zima pełną gębą a u nas szara jesień....:baffled:

Witamy i my....

Powczorajszym intensywnym dniu dzisiaj nie mniej wrazen.....
Zaraz uciekam do Walmart po jakis prezencik dla naszego kochanego "zieciunia" Adrianka.....bo po poluidniu jedziemy do sali zabaw na urodzinowa imprezke:)

I koniecznie trzeba jeszcze zaliczyc spacer, bo snieg dalej pieknie lezy i sloneczko cudowne :) cud miod....jak jutro faktycznie przyjdzie odwilz to bede plakala jak nic;(

A w ogole powiem Wam kochane, ze nasza Polska to jest boska w porownaniu do tego co jest tutaj....przynajmniej jezeli chodzi o pieszych..... ja wczoraj dobe po mega opadach przedzieralam sie chodniakami w zaspach po ...UUUUDDDDAAAA.... czasem dalo rade isc ulica....super drogi odsniezone ,a wszystko to na chodnikach.....zero myslenia o tych, ktorzy jednak auta nie maja....,zeby wsiasc do autobusu najpierw chodzilo sie na metrowa zaspe potem na stopien busa...... szczerze w Polsce nie do pomyslenia......
'
Kupilam sobie wczoraj fajna bluzeczke w ciuchlandzie i kilka ciuszkow dla baby....a dla Mariczki super ksiazeczki o rozwoju zwierzat, o owadach, o budowie czlowieka i o roznych regionach swiata....jedna po 25 centow....

Pyciolku super ,ze impreza udana:))))) ale Ci fajnie;)

Madziu ,ale Ci sie grzeczna corusia szykuje;) oby cudownie wytrwala do juterka;)

Zapominajko a jak tam u Was? ok wszystko? dobrze sie czujesz????

A reszta mamusiek co jest? weekend Was pożarł czy jak:p

Dobry wieczór :-)

Mnie jakieś choróbsko bierze. Leże w domu i zdycham.
Wczoraj byłam na urodzinach siostrzenicy w sali zabaw. Jasiek tak się wyszalał, że pierwszy raz od baaaaaaaaaardzo dawna usnął w minutę po połozeniu się do łóżka.

Madzieńko - &&&&&&&&&&& :-D

reklama
Madziu, ja też trzymam kciuki. Szkoda, że dopiero wieczorem się dowiem, jak było :-D

Jutro w końcu wracam do pracy,a dzisiaj czuję, ze mam chore zatoki. Tak mnie bolą, że aż zęby mnie rozbolały :-(

Do góry