reklama
renia200
mama Victorki :)
hej mamuśki;
Reniu trzymam kciuki za dietę. Co o zielone soki i dlaczego właśnie na śniadanie je pijacie? Za niepalenie też trzymam kciuki!
Moją wczorajszą tartę prawie w całości małzon skonsumował. Zła jestem, bo miałam nadzieję, że na dzisiaj też jeszcze starczy...
zielone soki oczyszczaja organizm, ja mam tylko czas rano zeby je zrobic wiec pijemy je zamiast sniadania.
Green Smoothies - zielone soki pełne witamin
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Reniu a jak długo je pijecie już?
Kankiya zdrówka!
Kankiya zdrówka!
renia200
mama Victorki :)
Zapominajko tak na poważnie to od tygodnia, ja miałam problemy z jelitami po rzuceniu palenia i teraz zaczyna sie to normować, najlepsze ze Victorka tez pomału próbuje te soki, zobaczymy - mnie sie to podoba, zawsze bylam mięsna, nie pamiętam kiedy bylo śniadanie bezmięsne, chyba ze byl post, teraz na drugie sniadanie moge zjesc kromke z awokado i lososiem lub z warzywami i nie odczuwam potrzeby koniecznie zjeść mięso.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Czesć śliczne;
Reniu trzymam zatem kciuki. Jestem bardzo ciekawa efektów po miesiącu i dwóch. Te soki wydają się pyszne
Może i ja po ciąży spróbuję.
Reniu trzymam zatem kciuki. Jestem bardzo ciekawa efektów po miesiącu i dwóch. Te soki wydają się pyszne
Może i ja po ciąży spróbuję.
asiulkaa
Fanka BB :)
Czesc Kochane;-) Nasypalo wczoraj sniegu, a dzis odwilz, wolalabym jednak zeby jeszcze troszke ten snieg polezal. Ale ja tam sobie moge wolec Filip w przedszkolu, jutro ma dzien babci i dziadka, a w czwartek zabawe karnawalowa, ciekawe jak dlugo pochodzi. Zastanawiam sie czy w ogole puszczac go do przedszkola, jak widze co sie dzieje dookola:-(
Zawozilam dzis rano Zuzi siuski do badania i wylaly mi sie czesciowo w torebce I teraz nie wiem jak wyprac skorzana torebke.
Zanplo gratuluje dziewczynki I znow nie sprawdzily sie moje teorie, bo stawialam na chlopca. Majusia zadowolona z siostrzyczki?
Zapominajko no ta cena kuchni to rzeczywiscie powalajaca. Ale powiem Ci,ze teraz wszystko jest takie drogie. My od kilku miesiecy szukamu mebli do salonu i jadalni, w zasadzie tylko szafki pod Tv i jakiejs komody, ale nic nam sie nie podoba a jak juz jest fajnie wykonane i przede wszystkim pasuje nam kolorystycznie to kosztuje masakryczne pieniadze. W koncu chyba cos znalezlismy i sie na to zdecydujemy, ale jak sobie pomysle, ze mam dac pare tysiecy za 2 elementy to az mnie serce boli
Madzienko no u Ciebie to w sumie moze sie rozkrecic w kazdej chwili. Pojawiaja sie juz jakies skurcze?
Zawozilam dzis rano Zuzi siuski do badania i wylaly mi sie czesciowo w torebce I teraz nie wiem jak wyprac skorzana torebke.
Zanplo gratuluje dziewczynki I znow nie sprawdzily sie moje teorie, bo stawialam na chlopca. Majusia zadowolona z siostrzyczki?
Zapominajko no ta cena kuchni to rzeczywiscie powalajaca. Ale powiem Ci,ze teraz wszystko jest takie drogie. My od kilku miesiecy szukamu mebli do salonu i jadalni, w zasadzie tylko szafki pod Tv i jakiejs komody, ale nic nam sie nie podoba a jak juz jest fajnie wykonane i przede wszystkim pasuje nam kolorystycznie to kosztuje masakryczne pieniadze. W koncu chyba cos znalezlismy i sie na to zdecydujemy, ale jak sobie pomysle, ze mam dac pare tysiecy za 2 elementy to az mnie serce boli
Madzienko no u Ciebie to w sumie moze sie rozkrecic w kazdej chwili. Pojawiaja sie juz jakies skurcze?
reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Odwiozłam mężowego na lotnisko. Do Wrocka leci.
Janek ma ferie i zamulamy w domu przez ten tydzien a na drugi jedziemy do mojej mamy.
Robię dziś pizzę na obiad. Macie ochotkę - zapraszam :-)
Janek ma ferie i zamulamy w domu przez ten tydzien a na drugi jedziemy do mojej mamy.
Robię dziś pizzę na obiad. Macie ochotkę - zapraszam :-)