reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Właśnie Kana też pomyślałam o Tobie, może uda się synek :-D
Ja dzisiaj zaszalałam i jest żurek z jajkiem oraz naleśniki z serem, a na deser szarlotka tylko że już nie domowa bo mi czasu nie starczyło. Normalnie to u mnie zawsze jedno danie, ale jak moi kochani chłopcy wrócą z budowy to muszę ich porządnie nakarmić. Musze powiedzieć że tatusiowie są wspaniali, tyle nam pomagają.
Zapominajko czekam z niecierpliwością juz na realizację tej kuchni. Ja swoją mam narazie w myślach i muszę jakoś to przelać na papier :-)

DZIEN DOBRY KOCHANE:)

oJ WIDZE,ZE OD RAA ZYCZENIA DLA MNIE..... hahahah chlopca....no coz jak bedzie chlopiec to tez bede szczesliwa...hahaha
i z imieniem nie bedzie problemu:p wszyscy mi tego chłopaka wmawiaja :p tesciowa ,znajome..... z Mari bylo tak samo....:-p

Mis zaraz zmyka po buleczki ,a ja idkam robic jajecznice ze szczypiorkiem, plus kanapeczki z twarozkiem i rzodkieweczka....:p

ok lece bo mam slinotok:)

Milego dnia kochane:))))

Kanka u mnie było tak samo...wszyscy od początku widzieli chłopaka a tu psikus....
z Jula miałam to samo

my po koncercie...a wieczorkiem ide na spotkanie z mamami z forum regionalnego, one na piwko a ja na soczek....

Zanplo moja kuchnia na pewno nie będzie tą wymarzoną - raz, że kasa ( w końcu chcemy budować), dwa metraż. Nie da się pogodzić wszystkiego.

Madzienko miłej zabawy.

Zanplo gratuluje dziewczynki, Kanus ja to Ci drugiej dziewczynki wróze :-p:-D

Wybaczcie mi ze tak ostatnio malo mnie tutaj ale ja ostatnio ciezki okres przechodze, rzucilam palenie :zawstydzona/y:od 1 stycznia i ten miesiac byl dla mnie wyjatkowo ciezki, jeszcze Victorke zapisalismy na taekwondo i zajecia sa trzy razy w tygodniu, jak przychodze do domu to juz padam na twarz, jeszcze mojego M musze pilnowac z dieta , szykowac mu posilki bo 13 kilo musi schudnąć, jedyny pozytek z tego taki ze ja sie tez pilnuje zeby po rzuceniu fajek nie przytyc i tez na diecie:-D:-D, wprowadzilismy zielone soki zamiast sniadań - polecam

hej mamuśki;
Reniu trzymam kciuki za dietę. Co o zielone soki i dlaczego właśnie na śniadanie je pijacie? Za niepalenie też trzymam kciuki!

Moją wczorajszą tartę prawie w całości małzon skonsumował. Zła jestem, bo miałam nadzieję, że na dzisiaj też jeszcze starczy...

Witajcie, my po zabawie choinkowej...Jula zadowolona a ja trochę zestresowana bo koleżanka która ma termin 6 dni przede mną jest właśnie na porodówce!

Wczorajszy wypad mega udany, dziewczyny z forum regionalnego zrobiły nam baby shower i dostałyśmy prezenty dla maluszków..

reklama
Do góry