reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Informuję, że będzie dziewczynka :-), bez żadnych wątpliwości.
Na nasze pytanie o płeć lekarz odpowiedział do mojego męża " ma Pan jedną formę" Ja pierwsze nie załapałam i dalej pytam co będzie, a On mi dalej z formą wyjeżdża i już wtedy załapałam że to forma do robienia dziewczynek :-D.
Wszystkie pomiary prawidłowe.
Badania też przeżyłam, ta glukoza nie jest taka zła, nawet juz sprawdziłam wyniki i jest w normie.
Pozostałe wyniki oceni moja Pani doktor na kolejnej wizycie bo ja się na tym nie znam.

W końcu weekend i można porządnie odpocząć.
Zapominajko, rzeczywiście cena za tą kuchnię kosmiczna, może poszukaj innej firmy, tyle jest ich na rynku.

reklama
Zapominajka ile????
z tymi cenami to jakieś szaleństwo...moim rodzicom za łazienkę wielkości klitki tez krzyknęli 12000 za robociznę a gdzie wymiana armatury
moja siostra sama sobie urządziła kuchnie w ikei...podali tylko wymiary kuchni i w ikei zaproponowali im ustawienie i rodzaj mebli....

Zanplo gratulacje!!!!!!
moim zdaniem glukoza tez nie jest taka zla...po niej poszłam na paczki i wcale mnie nie mdliło....:-D:-D:-D

Zanplo gratulacje:) ale sie nam babeczek posypalo... Jak juZ same
Laleczki to ja tez czekam na swoją :)

A u nas tak pięknie pruszy śnieg ahhhh ulezy nam sie "niby" obiadek i zmykamy na sapcerek:)
Tylko - 8 to jak znalazł na dotlenienie organizmu:)

Dziec sie napina na lewa stronę jestem pewna ze to dziec :) robi tak zawsze jak zjem coś słodkiego:)

Hej

Tygrysku my nie dostalismy kredytu.

Pyciolku Twoja kuchnia jest z ikei?

Zanplo gratuluje córeczki, też bym chciała córunie. A wiesz, że jak przeczytałam Twój post o glukozie to zaraz sobie przypomniała, że któreś z Was też glukoza smakowała i pomyślałam o Madzience, że przecież jej smakowała :-D jak była w pierwszej ciązy.
No i miałam rację :-D

Zapominajko to straszne te ceny. Ale trochę naciągnęli tą kwotę :dry:

Zanplo super!!! Gratuluję.

My właśnie z Plenera Ikea korzystamy i już coś tam się zaczyna klarować. No i ceny wychodzą o 1/3 niższe.
Zobaczymy jak to z tym będzie.

reklama
zanplo-gratulacje!!! Ja też chciałam drugą dziewczynkę, ale teraz nie zamieniłam bym mojego Maksia na tysiąc dziewczynek :-D

gkukoza....bleeee, moja trauma.

kanusia-ja też myślę, że będzie chłopaczek :-)

Do góry