asiulkaa
Fanka BB :)
Czesc Kochane. Ehhh ja tez juz chce wiosne, raz zeby zrzucic z siebie te wszystkie ubrania, ale przed wszystkim mam nadzieje, ze w koncu z nadejsciem wiosny skoncza sie te wszystkie chorobska.Przepraszam, ze smece Wam tak o tych chorobach, ale plakac mi sie chce przez to wszystko. Fifi znow chory:-( Od wczoraj wieczorem goraczka i znow obstawiam gardlo, bo jezyk bialy i gardlo czerwone. A przeciez teoretycznie nadal jest na antybiotyku, bo dostal taki, ktory bierze sie 3 dni, ale dziala przez 10. Dobrze chociaz, ze poza goraczka nie narzeka, ze cos go boli. Teraz tylko czekac az Zuzia zlapie infekcje. Ehhh u Zuzi poki co skonczyla sie seria antybiotykow to zaczela sie u Filipa:-(
Kankiya podjescie to najwazniejsza sprawa Bedzie dobrze;-)
Trzymam kciuki ze wszystkie cwiczace i dietujace. Ja zaczynam znikac bez diety i cwiczen i chyba trzeba jakies badania porobic, bo zaczynam wygladac po prostu zle.
Kankiya podjescie to najwazniejsza sprawa Bedzie dobrze;-)
Trzymam kciuki ze wszystkie cwiczace i dietujace. Ja zaczynam znikac bez diety i cwiczen i chyba trzeba jakies badania porobic, bo zaczynam wygladac po prostu zle.