reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ale chodzi o magikow od kuchni czy tych od przerabiania hydrauliki???

Jednych i drugich. Kuchnia z frontami i montażem wyszła jakoś 12000 bez sprzętów, zlewu itp.
Złota rączka za rurki i kilka kosmetycznych rzeczy ponad 2500 zaśpiewał
A w tym materiałów nie ma.

No i Adam stwierdził, że nie wywali takiej kasy bo za kuchnię 6m2 to dużo.

Ja nie wiem skąd ci ludzie takie ceny biorą...

Tygrysku nie szalej:p hahaha to jest moja ostatnia hahaha będę się starała juz więcej z misim nic nie zbroic....:p hhahaah chociaż patrząc na Mariczke to całkiem fajne nam te dzieci wychodzą:p hahahha
Ciesze sie ze Fifa ma sie dobrze.... jejku strasznie mnie stresują takie wypadki, mam od razu przed oczami Mari i te rozciete glowy...;/

Zapominajko ja sie moze nie znam ,ale wydaje mi sie ,ze to faktycznie duzo.....:zawstydzona/y:

Jednych i drugich. Kuchnia z frontami i montażem wyszła jakoś 12000 bez sprzętów, zlewu itp.
Złota rączka za rurki i kilka kosmetycznych rzeczy ponad 2500 zaśpiewał
A w tym materiałów nie ma.

No i Adam stwierdził, że nie wywali takiej kasy bo za kuchnię 6m2 to dużo.

Ja nie wiem skąd ci ludzie takie ceny biorą...

12000????!!!

Kana Mari jest tak cudna, że byłoby szkoda genów. Nie mogą się marnować ;-)

Kana no dużo. Tym bardziej, że oni nam żadnego cudu nie stworzyli w tej kuchni. Ot przeciętny projekt i zwykła zabudowa.
Zresztą nie wydam tyle kasy! Nie oszalałam.

Tak tygrys 12 000 + te instalacje
czyli 12 000+ 2500+ sprzęty+ materiały (typu nida, kafle)
spokojnie ze 22 000 wyjdą.

Ostatnia edycja:
Na razie kombinuję tak, żeby nie były te przeróbki konieczne. I wychodzi ze sprzętami ok 5000, tylko, żeby ne było za wesoło mam na jednej ścianie niestandardową szerokość blatu - więc kolejny klops.
W niedzielę przychodzi kolega, który dobry jest w stolarce, może mi coś wymyśli.

Kaja a wasza kuchnia to też Ikea?

A oprócz zmywarki co jeszcze wymieniasz z.agd?? Jak maszznajomego stolarza to pewnie z blatem nie będzie problemu .
Tak piszecie o tych remontach.i sama bym też u siebie coś przerobila:)
Agacia a ci z waszym kredytem ? Bank już dał odpowiedź???

reklama
Do góry