reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie...ja po wizycie...u nas wszystko ok, szyjka twarda i zamknięta...serducho bije....za tydzień mam usg....

Zapominajka super imie.....

Kajka krew mnie zalewa jak czytam co oni tam w tej szwecji wyprawaiają z ciężarnymi...oby wszytsko bylo ok....
maluszki boskie....

Kanka kciuki zaciśnięte...czekamy na wieści.....

Myszqa super że wieczór udany....

reklama
Jestem....

Wszystko ok... dopiero wrocilismy bylismy jeszcze odebrac Mari od znajomej....
Ciaza 10,5 tyg...zrobil mi caly wywiad itp, zapisał wszystko na karcie, pobral z 3-4 fiolki krwi, mocz itp itd...zbadal ginekologicznie i tyle poki co tyle...ale wszystko ok wiec jestem spokojniejsza.....

w przyszlym tyg zadzwoni do mnie Pani z recepcji i ma ktosik podjechac po skierwanie na usg ....bede musiala na nie jechac do szpitala niedaleko tego lekarza tak za dwa tyg bede miala sie tam stawic....a nastepna wizyta za miesiac.... i to wsio:)

Wiecie to nie ginek wiec ani nie ma sprzetu do sluchania serdeuszka, ani usg na miejscu..... ale z tego co mnie "wymacal" to jest wszystko ok:))))

Kajaczku
super zdjateczka:****

Tak poki co za wizyte 60$ plus jedno badanie moczu 25$... dwa badania jakies mam za free cosik tam ...a te z krwi to przyjdzie mi rachunek do domu.... kazda nastepna wizyta tylko 30$ plus ewentualnie jakies badania ale to juz takie podstawowe....

Zapominajko-gratulacje, ja to zawsze na opak wróżę :-D

kaja-gratuluję córuni i mam przeczucie,że druga też będzie panienka, chociaż-patrz linijka powyżej.....

kana-świetnie, że wszystko OK. Czyli jednak zostajecie?

Ale miałam dzień, aż mi się nie chce pisać....

Kana super , że już jesteś po wizycie. Kamień z serca. Teraz tylko USG. No ceny są wysokie, ale jakby co to wiesz, że jesteśmy chętne do pomocy.

Vive co się stało? Kiepski dzień ?

reklama
Kanusia, super, mialam juz wczesniej pisac ale mnie moja slynna bratowa tak wyprowadzila z rownowagi jak zwykle, ze brak slow:-(
czasem mi sie wydaje, ze cieszyla sie wlasnie wtedy jak mi sie wszystko walilo, jak nareszcie jestem szczesliwa to ta tylko czeka zeby dowalic:baffled:

Do góry