reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aj Zapominajko kochana GRATULUJE CORCI :*** marny ze mnie Wrozbita, ale i tak się cieszę mega ze wszystko ok :* szok będzie corcia:) ale fajnie :*

A ja jutro na 11 naszego czasu wiec około 17 waszego wiec. Na bank zanim dojazd itd to dam znać wieczorkiem... Buziole :*
a czy ma USG to nie wiem ... Się zobaczy jutro:*

reklama
Hej;
mnie już emocje troszkę opadły :tak:
A dzisiaj od rana zasypało śniegiem i aż mi przykro, że jeszcze się Iggy na sanki nie nadaje :dry:

U nas dzisiaj mrożni i słonecznie...

Jak Mikołaj był u Was i maluchów???

Ja prezent podłożyłam wczoraj wieczorem bo obawiałam się że Jula wstanie wcześniej ode mnie a że ja nie budze się w nocy mogło być różnie....ale na szczęście całą noc przespała i rano wstała z wielką radością Mamooooooooooooooooooooooooooooooo Mikołaj przyniósł mi prezent!!!!!
oczywiście ten wymarzony
laugh.gif
laugh.gif
ach ten Mikołaj.....
żałuje tylko że nie nagrałam Julci jak cieszyła się i jak rozpakowywała prezent
yes2.gif

Wizytę mam na 15 więc trzymajcie kciuki....

Hej kochane. Tak szybko, wiecej napisze pozniej. Jeden blizniak napewno jest dziewczynka. Drugi sie nie chcial pokazac. Za tydzien mam nast usg. Bo szyjka zamiast cztery cm ma dwa.. I musza kontrolowac..

Hej

Zasypało nas trochę.
Zaraz muszę lecieć na jakies zakupy. Kurde nie wiem co mam na obiad zrobić.

Kaja gratuluje córeczki, a życzę drugiego bliźniaczka chłopca. Ale mam przeczucie, że będzie dziewczynka.

Madzienko daj znać po wizycie.
Zapominajko ale pewnie się cieszysz. To teraz zdradź nam imię dla córeczki.

Zapominajko, ale miałaś przezycia.
Kana super wiadomości.
Czyli mamy narazie 3 dziewczynki haha

Maja ma ospę. Wczoraj miała 3 kropki, a dzisiaj rano chyba z 50. Trzeba smarować,a Ona krzyczy że ją swędzi. Nie wiem co wymyślę z opieką, nie mam jej z kim zostawić. Kurcze akurat tak się złożyło że w najgorszym momencie w pracy. Prezent na Mikołaja już był, a nawet dwa. Wieczorem pewnie kolejne od dziadków więc cały dzień będzie prezentowy.

Kajka super....a szyjkę musisz kontrolowac i oszczedzać sie....

śnieg u was, pewnie i do mnie przyjdzie....u nas mróż i słońce, taka pogodę to ja lubie...

Zanplo zdróweczka dla Majeczki...a szczepiłas ja przeciwko ospie???

reklama
Zanplo zdrówka! Ja Igorka zaszczepiłam i mam nadzieję, że nas ominie to paskudztwo.

Madzienko trzymam kciuki!

Kaja super, że maluszki zdrowe. I Gratuluję córeczki :-)
Jeśli drugi będzie chłopak, to już Marysia da się może przebłagać ;-)

A imię cóż. Może Blanka, ale to na razie taka luźna bardzo propozycja.
Jeszcze nie rozmawialiśmy o tym.

Do góry