reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

AGACIU, moze byc rzeczywiscie ciezko:szok::-D

ZANPLO, jak ja bym miala dostep do takich cukierni i innych jak Wy macie w pl...tu , wszystko z cynamonem, ila mozna zrec ten cynamon, ewentualnie ciastko w mc donald

reklama
w końcu udało mi się usiąść...obiecałam sobie że dzisiaj popołudniu poleżę troszeczkę
yes2.gif
jesli oczywiście mi sie to uda
p.gif

paczki mikołajkowe do przedszkola popakowane i zawiezione do przedszkola, placki ziemniaczane które dłuższy czas już za mną chodzą usmażone i już prawie zjedzone
yes2.gif

pora na relaks....

a prasowanie, sprzątanie chyba będzie musiało poczekać na Pawła

Agaciu ja mam cała kolekcję bombeczek i choineczek:tak:

Kajka szalejesz w kuchni...

Zapominajka jak wieści z wizyty....

Kochane jutro ide do lekrza:)))) dodzwonilam sie tam, pani sekretarka mega sympatyczna mowila po polsku i wcisnela mnie najszybciej jak sie dalo:)))))) ciesze sie jak glupia:))) Co prawda do rodzinnego ,ale ma uprawnienia ginekologiczne, wiec zbada mni nawet tak jak trza, do tego na miejscu robia krew i mocz i wszystko co trzeba, wiec nie bede musiala jezdzic po calym Toronto:))))

uffff kamien z serca...

Zapominajko piszaj ,bo my w strachu o Was:*

reklama
Do góry