kana161
Mama "terrorystek" :P
Ja tez ja tez obstawiam chłopca))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agaciu-ona jest ze sterydami, więc chyba tylko na receptę, ale nie jestem pewna. Powoduje, że napletek się odkleja.
A moja jeszcze nie :-( Miłego noszenia Agaciu
Zapominajko-jutro chyba poznasz płeć :-) Ja obstawiam chłopaka
Oj nie ... musisz wymyśleć coś innego ... bo zyczenia to i bez prezentów dostanieszprzysylaj mi na swieta takie piekne zyczenia jak co roku!
.
To i ja Ciebie kupięKajka - jak już mnie kupisz, to ja nie wiem czy tak łatwo mnie odeślesz ;-) Mogę Ci gotować, naprawdę dobrze gotuję
Ale u Was tego śniegu U nas juz nie ma nic.a my wrociłyśmy z saneczek...sezon rozpoczęty....
Chyba musiałabym się zapytać o tą maść naszej lekarki.Agaciu-ona jest ze sterydami, więc chyba tylko na receptę, ale nie jestem pewna. Powoduje, że napletek się odkleja.
A moja jeszcze nie :-( Miłego noszenia Agaciu
Zapominajko-jutro chyba poznasz płeć :-) Ja obstawiam chłopaka
nie wiedza co mowiaCześć kochane,
Myszqa niezłe
Kochane ja tez ciekawa jestem kto tam się mości w brzuszku. Ale poza Kają i moim mężem wszyscy chłopaka obstawiają;-)
Także zobaczymy.
Oj nie ... musisz wymyśleć coś innego ... bo zyczenia to i bez prezentów dostaniesz
To i ja Ciebie kupię
Ale u Was tego śniegu U nas juz nie ma nic.
Chyba musiałabym się zapytać o tą maść naszej lekarki.
A kurteczka się super nosi. Na prawdę jest śliczna. I jaka cieplutka.
Witajcie mamusie
U nas jest baaardzo zimno, i jeszcze na dodatek jest wiatr więc masakra.
Zakupy już zrobiliśmy. Sikorką słoninkę daliśmy
Dzisiaj robię rosołek.
Wstawię następne pranie i ogarnę ten bałagan w domu.
Kaja a ten sernik to tak sama dla siebie ?
Jak Wam idzie robienie bombek? Ja jeszcze nie zaczęłam.
mysle, ze spokojnie dalabym rade
ale moj brat i bratowa i chrzesniaczka i druga -niechrzesniaczka przyjezdzaja z wizyta
moja "jestem najmadrzejsza" bratowa, trzymajcie kciuki zebysmy sie nie poklocily na dzien dobry