Aaa zapomniałam napisać, że moje dziecko było w kinie w końcu :-) M. dostał z pracy bilety na "Dino Mamę" i poszli w sobotę. Film w 3D. Janek zadowolony, wytrzymał cały film. Więc już możemy spokojnie zacząć chodzić częściej
Przeprowadziłam wstępną rozmowę z dzieckiem, na temat piątkowego zabiegu. Wspomniałam, że może trochę boleć, ale tylko troszkę. Póki co spokojnie przyjął. Skupił się bardziej na tym, że pojedzie z tatą Hondą. Normalnie jeździ ze mną moim leonem więc to dla niego atrakcja
Zanplo - super że wszystko ok! A wagą się nie martw, ja przez pierwsze miesiące ciąży schudłam
U nas pierwszy mikołajek będzie 6, drugi w sobotę będzie organizowany u nas na osiedlu, potem 12 urodziny, 15 goście urodzinowi i wigilia. Trochę się tego nazbiera :-)
Kaja ja bym swojego nie posłała na zakupy bo on zawsze jakieś dziwadła kupuję. Jeżeli chodzi o wystrój domu to mamy skrajnie odmienne gusty. Na szczęście udało nam się w domu to połączyć. Bo on lubi starocie a ja nowoczesne formy. I tak do starego drewnianego stołu mamy skórzane proste w formie krzesła. I dobrze wygląda :-) A już totalnego fioła ma na punkcie starych komód. Na szczęście pod wpływem szantażu jednej już się pozbyłam:-) Druga zostaje niestety, M powiedział, że jakby miał wybierać to prędzej mnie wystawi na allegro
ahahahaha...nie martw sie, uratuje Cie, kupie i odesle do domu
wiesz, problem jest tu, ze on sie rwie do zakupow, bo mysli, ze ma taki swietny gust i ze zrobi mi niespodzianke
no i u nas to samo, S gustuje w ciezkim drewnie, jakies mosiadze itp, a ja znowu, im prosciej tym lepiej, jak to mowia, prostota jest najwyzsza forma elegancji i ja sie tego trzymam..
ale niestety nie wszyscy tak maja...
jak rodzina z pl przyjezdzala do nas tu, to za pierwszym razem kazdy pytal, kiedy kupie meble..
a to dlatego, ze salon np ma 30 metrow, a stoi w nim wielka sofa, fotele, komoda wyzsza, komoda pod tv, lawa i to tyle..
po co mi szafy jak mam garderobe ..
ale jednak ten mit mebloscianki
a u nas wiecie co...kino, dajemy rade, tylko jest problem z okularami 3d...no nie trzymaja sie na tym ciupkim noseczku
a 4d jest jeszcze wiekszy problem, bo jak zawieje albo cos, to robi sie kanal
zwykle, stere kino jest ok:-)