reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kaju ,ale superowo i polish tv juz jest:)))) HAHAHA ikeowo tak jak lubie:)

a my wrocilismy z spacerku.....12 stopnii samoooo sloneczko....tak ciepelko ,ze szok....

Kochane kurcze strasznie to brzmi z tymi pisiaczkami....dobrze,ze poki co mam dziewczynke.... Powodzonka na zabiegu Myszko...jejku mam nadzieje ,ze bedzie szybko i jak najmniej bolesnie....:****

reklama
no , sofa miala byc inna...ale przyszla po dwoch miesiacach nie w tym obiciu co zamawialismy..
i mieli zrobic od nowa, ale terminowo wygladaloby to tak, ze nowa przyszlaby kolo marca, bo swieta itd, a normalnie ok 2-3 miesiace..
i S sie wkurzyl, poslal ich do diabla i pojechal jak stal po sofe..

Hejka!

I nas dopadło choróbsko. Janek nie poszedł do przedszkola, strasznie kaszle, na szczęście płucka czyste, nawet gardło nie jest zaczerwienione. Dostał pulmicort do inhalacji.
A w piątek idziemy na zabieg odklejenia napletka. Niestety nie uda nam się tego uniknąć. Którzy chłopcy mieli bo wiem, że któryś miał Mateusz Agaci?

Olek też ma stulejkę, ale od trzech miesięcy smarujemy maścią ze sterydami i widzę ogromną poprawę. Ma nadzieję, że zabieg nie będzie potrzebny. A ta maść to Cutivate-tak dla zainteresowanych.

kaja-mieszkanko super!!!

vive a co ta maść daje ? Można ją kupić bez recepty ?

Kaja super domek, już prawie gotowy :tak:

oj, Agaciu, z grubsza...stoi to co najwazniejsze, reszta jak ja przyjade, w styczniu, S ma zakaz samotnych zakupow bo on za duzo wydaje , na rzeczy w ogole nieadekwatne...a tu trojke dzieci na studia trzeba wyslac:-D

oj, Agaciu, z grubsza...stoi to co najwazniejsze, reszta jak ja przyjade, w styczniu, S ma zakaz samotnych zakupow bo on za duzo wydaje , na rzeczy w ogole nieadekwatne...a tu trojke dzieci na studia trzeba wyslac:-D
oj do tego czasu zdążycie uzbierać na studia :-D

Aaaa Kaju kurteczka przyszła :tak: Jest śliczna. Dziękuję :sorry:

Musze Was nadrobić bo troszkę nie zagladałam.
Wczoraj miałam wizyte, dzidziuś rosnie jak trzeba :-) wyniki tez dobre więc jestem spokojna.
Wydawało mi się że przytyłam od ostatniej wizyty a tu tylko 0,3 grama to nie wiem o co chodzi.

Jak Mikołaje jakieś juz były? Majka juz jednego od dziadków dostała bo sie nie mogli doczekać haha
Zrobiła się zima, co pokrzyzowało nasze plany, ale może jakoś damy radę.

Kaja domek wygląda coraz bardziej przytulnie, czekam na dalsze relacje.
Czytam pozostałe strony :-)

reklama
Aaa zapomniałam napisać, że moje dziecko było w kinie w końcu :-) M. dostał z pracy bilety na "Dino Mamę" i poszli w sobotę. Film w 3D. Janek zadowolony, wytrzymał cały film. Więc już możemy spokojnie zacząć chodzić częściej :tak:

Przeprowadziłam wstępną rozmowę z dzieckiem, na temat piątkowego zabiegu. Wspomniałam, że może trochę boleć, ale tylko troszkę. Póki co spokojnie przyjął. Skupił się bardziej na tym, że pojedzie z tatą Hondą. Normalnie jeździ ze mną moim leonem więc to dla niego atrakcja :-D

Zanplo - super że wszystko ok! A wagą się nie martw, ja przez pierwsze miesiące ciąży schudłam :tak:
U nas pierwszy mikołajek będzie 6, drugi w sobotę będzie organizowany u nas na osiedlu, potem 12 urodziny, 15 goście urodzinowi i wigilia. Trochę się tego nazbiera :-)

Kaja ja bym swojego nie posłała na zakupy bo on zawsze jakieś dziwadła kupuję. Jeżeli chodzi o wystrój domu to mamy skrajnie odmienne gusty. Na szczęście udało nam się w domu to połączyć. Bo on lubi starocie a ja nowoczesne formy. I tak do starego drewnianego stołu mamy skórzane proste w formie krzesła. I dobrze wygląda :-) A już totalnego fioła ma na punkcie starych komód. Na szczęście pod wpływem szantażu jednej już się pozbyłam:-) Druga zostaje niestety, M powiedział, że jakby miał wybierać to prędzej mnie wystawi na allegro :-D

Do góry