reklama
co tu za puchy?
zostalam sama...w sensie ze S i dziec pojechali na poludnie , bo dom do odbioru, pozniej jada do polski, niunia do taty na troche, a ja 17...i 17 bede we wroclawiu odebrac Misia
troche mi sie skomplikowalo, mam samolot do sztokholmu, pozniej do krakowa, pozniej z krakowa pociag do wroclawia, matko, piec godzin jedzie, masakra
nie wiem jak mi to wszystko z tym brzuchem pojdzie..no ale, kto da rade jak nie my
tak dlugo pisalam tego posta ze az trzy przede mna powstaly
zostalam sama...w sensie ze S i dziec pojechali na poludnie , bo dom do odbioru, pozniej jada do polski, niunia do taty na troche, a ja 17...i 17 bede we wroclawiu odebrac Misia
troche mi sie skomplikowalo, mam samolot do sztokholmu, pozniej do krakowa, pozniej z krakowa pociag do wroclawia, matko, piec godzin jedzie, masakra
nie wiem jak mi to wszystko z tym brzuchem pojdzie..no ale, kto da rade jak nie my
tak dlugo pisalam tego posta ze az trzy przede mna powstaly
Ostatnia edycja:
pyciolek87
Mama Alexa:*
Kaja współczuje wycieczki do Wrocka
odpoczniesz sobie teraz troszke kochana ;-), czas na to
i może za wiersze się weźmiesz...
a ja poproszę fotki ciężarnych brzuszków, sprawdzamy progres
Kaja współczuje wycieczki do Wrocka
no , naprawde, troche skomplikowane, ale znowu S zostawi mala i jeszcze wraca do se, ale tylko na poludnie,pozniej do polski przyjedzie 22 i chyba nie chce mi sie tyle czekac..
wiecie, ze od dzis juz mamy nowy domekach jak sie ciesze
pyciolek87
a masz więcej fotek domku ?
kiedy zaczynacie przeprowadzkę ?
kiedy zaczynacie przeprowadzkę ?
kochana, przeprowadzka juz prawie skonczona, S zabral juz wiekszosc rzeczy i mnie to ominie, troche zostalo, ale to zabierzemy po powrocie z polski, 11 stycznia, 12 moze..
dzisiaj S odbiera klucze, wczoraj podlaczyli nam ogrzewanie podlogowe i zmusilam pana do kilku zdj, ale to z telefonu, slabe...
jutro , albo moze jeszcze dzisiaj wieczorem, jak s zdazy dojechac to przywioza sypialnie, sofe, meble do salonu..., takie biedne te foty, ale to wiesz jak kogos prosic
dzisiaj S odbiera klucze, wczoraj podlaczyli nam ogrzewanie podlogowe i zmusilam pana do kilku zdj, ale to z telefonu, slabe...
jutro , albo moze jeszcze dzisiaj wieczorem, jak s zdazy dojechac to przywioza sypialnie, sofe, meble do salonu..., takie biedne te foty, ale to wiesz jak kogos prosic
pyciolek87
Kajuchna fajną masz kuchnie :-)
ale Ci zazdroszczę...zupełnie nowy etap w Twoim życiu
ale Ci zazdroszczę...zupełnie nowy etap w Twoim życiu
mikrofalowka tak dziwnie, wysoko, widzisz tam z lewej od piekarnika, na gorze..
ale to szczegol..
Pyciol, nowe zycie, spowodowane masa nieszczescia, nie zazdrosc..
to tak teraz moze wyglada, ze nowe, ze super...ale zbudowane przez litry lez i cierpienia, wiec...;-)
ale to szczegol..
Pyciol, nowe zycie, spowodowane masa nieszczescia, nie zazdrosc..
to tak teraz moze wyglada, ze nowe, ze super...ale zbudowane przez litry lez i cierpienia, wiec...;-)
pyciolek87
Kajuchna ja tez mam tak wysoko mikro....na tej samej wysokosci i uwazam ze nie jest zle
reklama
Dzień dobry......
Kajka super że domek już odebrany....piekny jest chcemy więcej fotek....
Kanka trzymamy kciuki za wszystkie wasze decyzje...
Pyciol udanego spotkania
Zapominajka zdróweczka
Zanplo ja mam tak samo nie lubie pustego domu
mnie cos dzisiaj gardlo drapie ale kupilam tabletki homeo i już jest o niebo lepiej...
Kajka super że domek już odebrany....piekny jest chcemy więcej fotek....
Kanka trzymamy kciuki za wszystkie wasze decyzje...
Pyciol udanego spotkania
Zapominajka zdróweczka
Zanplo ja mam tak samo nie lubie pustego domu
mnie cos dzisiaj gardlo drapie ale kupilam tabletki homeo i już jest o niebo lepiej...