reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana trzymam kciuki za właściwe decyzje :-)
Wysłałam Maję do moich rodziców, ale w domu sie pusto zrobiło. Czasem człowiek mysli o chwili spokoju, ale jak tak dziecko wyjedzie to czegoś brakuje.

reklama
co tu za puchy?
zostalam sama...w sensie ze S i dziec pojechali na poludnie , bo dom do odbioru, pozniej jada do polski, niunia do taty na troche, a ja 17...i 17 bede we wroclawiu odebrac Misia

troche mi sie skomplikowalo, mam samolot do sztokholmu, pozniej do krakowa, pozniej z krakowa pociag do wroclawia, matko, piec godzin jedzie, masakra:szok:

nie wiem jak mi to wszystko z tym brzuchem pojdzie..no ale, kto da rade jak nie my:-D

tak dlugo pisalam tego posta ze az trzy przede mna powstaly:-D

Ostatnia edycja:
Kaja współczuje wycieczki do Wrocka :szok::-D

odpoczniesz sobie teraz troszke kochana ;-), czas na to :tak:
i może za wiersze się weźmiesz...

a ja poproszę fotki ciężarnych brzuszków, sprawdzamy progres :-D

Kaja współczuje wycieczki do Wrocka :szok::-D

odpoczniesz sobie teraz troszke kochana ;-), czas na to :tak:
i może za wiersze się weźmiesz...

a ja poproszę fotki ciężarnych brzuszków, sprawdzamy progres :-D

no , naprawde, troche skomplikowane, ale znowu S zostawi mala i jeszcze wraca do se, ale tylko na poludnie,pozniej do polski przyjedzie 22 i chyba nie chce mi sie tyle czekac..
wiecie, ze od dzis juz mamy nowy domek:-Dach jak sie ciesze:-D

kochana, przeprowadzka juz prawie skonczona, S zabral juz wiekszosc rzeczy i mnie to ominie, troche zostalo, ale to zabierzemy po powrocie z polski, 11 stycznia, 12 moze..

dzisiaj S odbiera klucze, wczoraj podlaczyli nam ogrzewanie podlogowe i zmusilam pana do kilku zdj, ale to z telefonu, slabe...
jutro , albo moze jeszcze dzisiaj wieczorem, jak s zdazy dojechac to przywioza sypialnie, sofe, meble do salonu..., takie biedne te foty, ale to wiesz jak kogos prosic:-D

mikrofalowka tak dziwnie, wysoko, widzisz tam z lewej od piekarnika, na gorze..
ale to szczegol..
Pyciol, nowe zycie, spowodowane masa nieszczescia, nie zazdrosc:-D..
to tak teraz moze wyglada, ze nowe, ze super...ale zbudowane przez litry lez i cierpienia, wiec...;-)

reklama
Dzień dobry......

Kajka super że domek już odebrany....piekny jest chcemy więcej fotek....

Kanka trzymamy kciuki za wszystkie wasze decyzje...

Pyciol udanego spotkania

Zapominajka zdróweczka

Zanplo ja mam tak samo nie lubie pustego domu

mnie cos dzisiaj gardlo drapie ale kupilam tabletki homeo i już jest o niebo lepiej...

Do góry