reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzien dobry Zapominajko:-D jak tam Twoja dzuma? odpuszcza Cie powoli?

wstawac reszta !!!!!!!!!!!!!!!!! ale to biegusiem:-D

ale jestem ...sama, moge sprzatac, nie musze, nie musze szykowac wielkiego sniadania, ale kosmos..nic nie musze :-D

reklama
Witam i ja zza oceanu:p ;/

U nas troszke napadalo sniegu jest -8 ,ale za dwa dni ma by plus 12 wiec sie nie naciesze:(

Wczoraj mialam meeeega dola...ciagle ryczalam i wszystko bylo na nie do tego caly dzien przelezalam w lozku, ale mysle,ze dzisiaj jest jakby lepiej... te hormony czy co to tam jest mnie wykoncza.....Kamil patrzyl na mni jak na ..... na wariatke???

Mari pije kakao ja wode z cytrynka.....potem musimy zaliczyc bank i sklep.... no i koniecznie pranie.....o moj boze robie je od 4 dni...

a wy jak tam kochane???

Kaja dżuma trzyma całą rodzinę. Już zapomniałam jak to jest nie mieć zapchanego nosa, bólu głowy i nie kaszlącego dziecka...

Kana hormony dają ci w kość.Zimno widzę już do was dotarło.
U nas tak ok 1 stopnia i niestety nieprzyjemnie. Śniegu nie widać, ale ja w wlkp, więc tu ogólnie d*pa ze śniegiem.

A my kupiliśmy autko :-)
No się cieszę jak dziecko normalnie :tak:

Zapominajko gratuluję zakupu i oby się dobrze prowadził;-):-) No i zdrówka :-)

Kanusia kochana przytulam z całych sił :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Kaja oj, jak ja Ci zazdroszczę:sorry2: szkoda że moich gremlinków nikt nie chce przygarnąć przynajmniej na weekend:dry::sorry2:;-):-D

A ogólnie to dzień...dobry wieczór ;-):-)

Ostatnia edycja:
Zapominajko gratuluję zakupu i oby się dobrze prowadził;-):-) No i zdrówka :-)

Kanusia kochana przytulam z całych sił :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Kaja oj, jak ja Ci zazdroszczę:sorry2: szkoda że moich gremlinków nikt nie chce przygarnąć przynajmniej na weekend:dry::sorry2:;-):-D

A ogólnie to dzień...dobry wieczór ;-):-)

eeee tam, nie ma czego zazdroscic, juz chce zeby wracali:sorry2:

Witam.....i ja:)

U nas dzisiaj pada ,ale deszcz i to juz zaczal wieczorkiem i ciagle leje....masakra....

A ja w ogole zauwazylam u siebie wzmozony slinotok....i myslslam na poczatku ,ze to może od kataru,ale katar przeszedł ,a to cos zostało i z ciekawości weszłam w necie i wiecie ,ze cosik takiego mozna miec w ciazy glownie na poczatku...... ochyda i od tego moge miec tez takie wzmozone mdlosci.... ja juz od kilku dni chodze z kubeczkiem i pluje....wiem ,ze to ochydne... ale co ja mam zrobic innego... nic na to nie mozna poradzic...:((((

Miala moze, ktoras tez cos podobnego? czy tylko ja jakis obcy jestem?

W ogole boli mnie brzuszek ,cignie i ciagnie....oby to nic zlego....

Zmykam na sniadanko do pozniej laseczki....
A do innych mamusiek prosze sie aktywowac i wchodzic regularnie,bo nam znowu forum obumiera...:((((

reklama
Do góry