reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko po prostu pojde do rodzinnego.....tylko ,ze rodzinny to ani mnie nie zbada "wewnetrznie" co najwyzej zalozy mi karte ciazy i da sierowanie na usg i badania krwi....czas najwyzszy swoja droga..... tylko do niego bede mogla chodzic i tak tylko do 7 miesiaca..potem musze isc do ginekologa.....nie wiem moze bede probowala.... pozniej......

Kajus zebys wiedziala ,ze zabieraja mi radosc..... czlowiek sie tylko martwi i denerwuje czy wszystko jest z malenstwem ok.... a Ty kochne tez odpoczywaj :*** odpoczywaj za troje:*****

Ostatnia edycja:
reklama
Kana to leć do rodzinnego. A wewnętrznie się sama możesz zbadać (jakkolwiek dziwacznie to zabrzmi). Ważne, żeby co zrobili usg, bo przecież to na jego podstawie sprawdzają czy maluszek zdrowy!

Kana jesli Cie to pocieszy to w UK kobiet w ciąży ginekologicznie nikt nie bada. Robią USG i krew i to wszystko, więc moze te zaglądanie zbędne jest:sorry2:. Wazne zeby USG wyszło dobrze...trzymaj się kochana:tak:.

Wogóle to witam wieczorowo....podczytuje ale jakos sie wdrożyć nie moge:zawstydzona/y:

witam i ja wieczorkiem na chwilę,

nie mam czasu ostatnio na nic, ćwiczenia pochlaniaja mi caly wieczór:no:

Kanuś sciskam mocno kochana, nie denerwuj się bo to nic nie da, mam nadzieję,że uda Ci się załatwić lekarza:-(

resztę jutro doczytam, bo padam kochane

zdrówka dla chorowitków

Dzień dobry...wstawać śpioszki!!!!

Kanus trzymam kciuki za wizytę....
wiecie jak patrzę jak ułatwia się życie cudzoziemcom w Polsce to szlak mnie trafia co Wy się tam macie w tej wielkiej Ameryce!!!!

Kajka jak czujesz się, maluchy ruszają się....

Zapominajka a jak Twoje zdróweczko???

Cześć śliczne

Madzienko wysmarkałam mózg. No i Iggy oczywiście już dołączył do mnie. Więc dziś rodzinnie chorujemy.

A z tą opieką to masz rację. Choć ja nigdy nie byłam cudzoziemcem w pl.

Dzień dobry...wstawać śpioszki!!!!

Kanus trzymam kciuki za wizytę....
wiecie jak patrzę jak ułatwia się życie cudzoziemcom w Polsce to szlak mnie trafia co Wy się tam macie w tej wielkiej Ameryce!!!!

Zapominajka a jak Twoje zdróweczko???

no wlasnie...czuje sie dobrze, ale sie nic a nic nie ruszaja leniuchy:sorry2:..
i sie przyznam, ze halunie troche, ze cos jest nie tak..
ale musi byc tak, co nie...za tydzien mam usg

Zapominajka co nieco wiem bo obecnie pracuje w wydziale cudzoziemców....ale nóż w kieszeni otwiera się ile oni u nas mają przywilejów a my nigdzie....
od nas wymagają m.in.znajomość ich języka(nie dotyczy to angielskiego) a ciekawe który cudzoziemiec mówi po polsku w urzędzie za granicą....

na mega katar mogę polecić Ci sinupret...pozwolenie od gina na ich łykanie 3x2 tabletki dziennie
trochę drogie ale bardzo skuteczne...

Kajka a może maluszki ułożyły się nóżkami w stronę kręgosłupa i dlatego ich nie czujesz...mnie tak raz lenka wystraszyła ale usg uspokoiło...nie możesz pójść wcześniej na usg....

reklama
no nie moge Madzik..to jest pierwszy mozliwy termin, wiesz ze tu ich nie zmusisz do niczego, moja bratowa lazila z obumarlym plodem, od kiedy o tym wiedzieli po usg do tego dnia jak sie zaczal wydalac, dwa tygodnie..pozniej tylko wyczyscili..
brrrr, jak to brzmi:-(

Do góry