reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
kochana ale po drugiej stronie tej miejscowosci jest dzialka za 130 tys za 10 arów :szok: poje***o ich :szok:

znajomi mają tą 906....a mi się podobała ta 1016....albo 867 - tyle czy ja cos mogę z nią zrobić ( trapez) ?
Trapez kiepski. Szukaj kształtów jak najbardziej zbliżonych do kwadratu lub prostokąta.
Najłatwiej chatę usytuować. Choć zależy też jak bardzo ścięty trapez.

Ja już pospacerowałam...teraz pora na kawke i pączucia...kto się dołączy???

Kajka cudny brzusio mój był o wiele większy w tym tygodniu ciąży....
o nie chcecie uciec z Lubelszczyzny??:sorry:

reszta brzuchatek pokazywac brzuszki...

Ja już pospacerowałam...teraz pora na kawke i pączucia...kto się dołączy???

Kajka cudny brzusio mój był o wiele większy w tym tygodniu ciąży....
o nie chcecie uciec z Lubelszczyzny??:sorry:

reszta brzuchatek pokazywac brzuszki...

Nie Madziu :-D...gdzie ja bym tak ladnie miala.. Jak w Pl to tylko tam..
Ile ja bym dala za polskiego paczka, tu kapcie takie:-D

Ciekawe czemu zdj z tel sie umieszczaja bokiem:confused:

Ostatnia edycja:
Madzienko zjadłabym pączka.

Ja się właśnie zastanawia, czy wziąć to moje chore nieszczęście na szybki spacer do sklepu choćby.
Niby nieśmiało słonko wygląda...

a ma gorączkę???
jak nie to bierz go na spacerek

Kajka bo ja już na parapetówę się szykuję, wiec nie zwiewaj mi:-D
i pyszne pączki też przywioze

reklama
Tak Iggy chory dalej. Dostał kolejny antybiotyk :-(

Dzisiaj nie g:-(orączkował, ale trochę się boję jednak, bo w pon miał pod 39, a wczoraj delikatny stan podgorączkowy.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry