reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
nie ważne!!!!
ważne,że będzie z zalando
miałam kiedys taką znajomą, dzianą...przy tuszy była....nie ważne,że jej się wszystko wylewało na prawo i lewo, ważne,ze było firmowe
ważne,że będzie z zalando
miałam kiedys taką znajomą, dzianą...przy tuszy była....nie ważne,że jej się wszystko wylewało na prawo i lewo, ważne,ze było firmowe
pyciolek87
no jakies tam firmówki mają...
Kajka Ty już prawie 15 tydzień jak Twój bliźniaczy brzucholek ????
Kajka Ty już prawie 15 tydzień jak Twój bliźniaczy brzucholek ????
asiulkaa
Fanka BB :)
Witajcie. Dolaczam sie z kawka
Pyciolku dziwne u nas zawsze taka sama pogoda Sorki, ze dzis dopiero, ale wczoraj bez laptopa, a na telefonie jak pisze to mnie trafia. To jest nasz projekt
Projekt domu Benedykt 2
Osobiscie podobaja mi sie kwadratowe domki z garazem wbudowanym w bryłę domu, nawet taki sobie wybrałam wcześniej, ale oczywiście okazało się, że w miejscowym planie zagospodarowania przestrzennego jest wymóg, żeby wymiary domu miały stosunek min 1:1,5, więc kwadratowe domku odpadały Zreszta jakbym miała jeszcze raz budować dom to byłby zupełnie inny, ale o chyba tak jest.
Kana a widzisz mój D też ma rodzinkę w okolicach Toronto. Ale kiedy to ja sie wybiorę do Kanady i czy Wy tam jeszcze bedziecie;-)
Żanplo no mamy dużą działkę, bo jakieś 28 arów, ale dostaliśmy ją za darmo, więc nie wybrzydzaliśmy;-) A kredyt mamy na 30 lat i wątpie, że uda się go wcześniej spłacić, bo dom pochłania ciągle taką kasę, że nic nie udaje się odłożyć, przynajmniej na razie.
Kaja super A kto wie z tym rozmiarem 36. Ja wchodziłam do końca w rozmiar 36, a nawet 34, więc się da.
Zmykam na góre odkurzyć, miałam sparzątać łazienkę, ale mi się nie chce, wieć idę pospacerować z Zuzią, bo teraz dzień taki krótki.
Pyciolku dziwne u nas zawsze taka sama pogoda Sorki, ze dzis dopiero, ale wczoraj bez laptopa, a na telefonie jak pisze to mnie trafia. To jest nasz projekt
Projekt domu Benedykt 2
Osobiscie podobaja mi sie kwadratowe domki z garazem wbudowanym w bryłę domu, nawet taki sobie wybrałam wcześniej, ale oczywiście okazało się, że w miejscowym planie zagospodarowania przestrzennego jest wymóg, żeby wymiary domu miały stosunek min 1:1,5, więc kwadratowe domku odpadały Zreszta jakbym miała jeszcze raz budować dom to byłby zupełnie inny, ale o chyba tak jest.
Kana a widzisz mój D też ma rodzinkę w okolicach Toronto. Ale kiedy to ja sie wybiorę do Kanady i czy Wy tam jeszcze bedziecie;-)
Żanplo no mamy dużą działkę, bo jakieś 28 arów, ale dostaliśmy ją za darmo, więc nie wybrzydzaliśmy;-) A kredyt mamy na 30 lat i wątpie, że uda się go wcześniej spłacić, bo dom pochłania ciągle taką kasę, że nic nie udaje się odłożyć, przynajmniej na razie.
Kaja super A kto wie z tym rozmiarem 36. Ja wchodziłam do końca w rozmiar 36, a nawet 34, więc się da.
Zmykam na góre odkurzyć, miałam sparzątać łazienkę, ale mi się nie chce, wieć idę pospacerować z Zuzią, bo teraz dzień taki krótki.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nasza ma 7200. I już mamy prąd :-) Czekamy aż szwagier zrobi drogę w tym roku a reszta na wiosnę dopiero, najpierw ekipa do wywalania ścian, schody, nowe ściany, zamurowanie niektórych okien, zrobienie tarasu, wymiana dachu z eternitu na jakiś normalny. I może na wakacje się zacznie robić środek już :-)
No ale wy siedlisko chyba macie
Kaja a ty jaką masz dużą działkę.
Ja na zalando nie wchodzę. Wszystko bym chciała kupować
Asiulka fajny domek, olbrzymi bym powiedziała.
Zamówiłam sobie bombeczki i etc. Teraz szukam cekinków i innych jakiś fajnych gadżetów
pyciolek87
Zapominajko a zamawialas z tej strony od Madzi ?
Asiulkaaaaaa domek ogromniasty, ja takiego nie moge miec bo go nie okiełznam...taki bałagan by był
max 120... i dzialke max 10 ar......giganciora macie...jak do Ciebie przyjadę to wezmę ze sobą nawigację
a co do spotkanka to miałam na mysli tydzień następny ;-)
Kaja śliczny....
Asiulkaaaaaa domek ogromniasty, ja takiego nie moge miec bo go nie okiełznam...taki bałagan by był
max 120... i dzialke max 10 ar......giganciora macie...jak do Ciebie przyjadę to wezmę ze sobą nawigację
a co do spotkanka to miałam na mysli tydzień następny ;-)
Kaja śliczny....
Nasza ma chyba kolo 40 arow, ale jest do podzialu na dwie raczej... Tylko kiedy to sie zrobi, kiedy zaczniemy budowac to nie wiem... S gada cos ze moze kupimy wielka dzialke tu i wybudujemy wielki dom tu.. Bo przy tej ilisci dzieci niepewna przyszlosc w Pl jest niepewna.. A ja bym chciala jednak. Zobaczymy...
reklama
pyciolek87
Kajucha a Twoj w Polsce tez by mogl prowadzic swoja firme ? jak wygladaly by jego dochody ? chyba raczej niższe co ?