reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
U nas jest z tym domem skomplikowane. Bardzo chciałabym swój dom, a nie kwadratową beznadzieję, z którą nie da się nic zrobić.

Ale ceny na niektóre rzeczy na zalando :szok:

Hejka kochane:)))

Troszke samopoczucie jakby u mnie lepiej:)))
w koncu moje wnetrznosci zaczynaja funkcjonowac jak powinny:)))

Znalazlam kilku innych lekrzay nie koniecznie blizej,ale bede probowala....
Zanplo tutaj tak nie ma,ze co osiedle to ginekolog i oni zasadniczo nie przymuja prywatnie...nie ma czgos takiego....
ale w takim przypadku jak nasz czasem ida na reke:))

Kochane domku macie lub bedziecie mialy rewelacyjne:))

Kajaczku brzucholek przeslodki:***

Madziu brakuje mi slow onsonie Twoich bombeczek....rewelacja to za malo powiedziane:***

No ja na swieta chyba jeszcze brzuszka nie bede miala wiec mam juz plany co ubiore...tylko legginsy musze sobie kupic jakies ciazowe....bo w te na bank sie nie wcisne...

Asiulka
no to wspaniale....jakbys kiedys przypadkiem dowiedziala sie gdzie to piszkaj:)))) no i zapraszam:))

Wczoraj Mariczka mi oznajmila, ze " Mamusiu ja bardzo kocham ta dzidzie w Twoim brzuszku...." na co ja ,ze sie ciesze ,aleeee? "Ale wiesz ja nie chce zadnych wrzeszczacych dzidziek u mnie w pokoju" na co ja no i??? "No i wiesz ,ze ona bedzie spala u Was??? hahahaha jeszcze jej nie ma,a juz jest problem:p hahaha

oj kochane lece poczytac jeszcze reszte i bede dzwonic:) odezwe saie pozniej:***

Kanuś Mari jest boska.....

nie ma co ukrywać...dla malucha to podobno niezły stres...wg psychologów żeby to zrozumieć trzebaby sobie wyobrazić że mąż/partner przyprowadza drugą żonę i każe ją pokochać/zaakceptować bo od dzisiaj będzie z Wami mieszkała:rofl2:

a u Kajki nawet dwie nowe zony:-D:-D:-D

ciesze się ze samopoczucie już lepsze...

Zanplo pokazuj brzuch ja swoj w 14 tygodniu pokazalam mimo ze byl duzy... bo teraz to dopiero jest wielki

Zapominajka Ty tez...i Kanka tez:tak:

Madziu no wiem tez cosik podobnego czytalam:))) niezle...aj szybciej by ta "zonka" lecia przez balkon niz mozna to sobie wyobrazic:p hahaha

Madziu ,ale ja sie wstydze pokazywac to czego jeszcze nie ma:p hahaha

reklama
hej myszki :)

niedawno wróciłam z meczu od koleżanki...i zamiast kibicować gadałyśmy o budowie, domku, ogrodzie :-)
marzenia :-)

Kajuś śliczny brzusio...ale narazie super płaściutki :-p jakas Ty chudzinka ...

Ostatnia edycja:
Do góry