reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja się trochę obawiam ryzyka. Nie mam aż tyle kasy, żeby sobie mogła na wielką ilość domów i działek pozwolić.
I gdybym miała możliwość to strasznie bym chciała mieszkać w sąsiedztwie żubra. Ale praca i wszystko tutaj, więc raczej mi się to nie uda...
Pyciol zamawiałam ze strony od Madzi, tylko cekiny z innej, bo ten nie miał kolorów dla mnie ;-)
I gdybym miała możliwość to strasznie bym chciała mieszkać w sąsiedztwie żubra. Ale praca i wszystko tutaj, więc raczej mi się to nie uda...
Pyciol zamawiałam ze strony od Madzi, tylko cekiny z innej, bo ten nie miał kolorów dla mnie ;-)
pyciolek87
Mama Alexa:*
Ostatnia edycja:
Ja się trochę obawiam ryzyka. Nie mam aż tyle kasy, żeby sobie mogła na wielką ilość domów i działek pozwolić.
Zapominajko, ale my myslimy, zeby sie skoncentrowac na jednym, tylko nie wiemy gdzie, czy tu czy w pl. Tez nie mamy az tyle kasy zeby miec domy i tu i tam, ten tu mial byc sprzedany jak tylko bysmy wracali. Jak tylko bedzie gotowe w pl. Ale teraz nie umiemy podjac decyzji.
pyciolek87
a kogo prócz taty masz w Szwecji ?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kaja ja bym się bała ryzykować.
Tym bardziej, że twojej sieci nie ma koło Zamościa, a do Gdańska to kawał drogi.
Ale wiadomo do odważnych świat należy
Pyciol jaka taniość.
U nas działki zaczynają się od ok 120 000 za niecałe 1000m2
Tym bardziej, że twojej sieci nie ma koło Zamościa, a do Gdańska to kawał drogi.
Pyciol jaka taniość.
pyciolek87
kochana ale po drugiej stronie tej miejscowosci jest dzialka za 130 tys za 10 arów poje***o ich
znajomi mają tą 906....a mi się podobała ta 1016....albo 867 - tyle czy ja cos mogę z nią zrobić ( trapez) ?
znajomi mają tą 906....a mi się podobała ta 1016....albo 867 - tyle czy ja cos mogę z nią zrobić ( trapez) ?
Kaja ja bym się bała ryzykować.
Pyciol jaka taniość.
Błagam, ja nie mysle bron boze o takiej pracy w pl.. Jak juz to cos bysmy sami otworzyli. Juz byly kiedys plany na hotel, ale nie byloby komu go pilnowac.
Poza tym pod tym wzgledem S jest taki, ze ja nie musze sie kompletnie o nic martwic..
Ostatnia edycja:
pyciolek87
Błagam, ja nie mysle bron boze o takiej pracy w pl.. Jak juz to cos bysmy sami otworzyli. Juz byly kiedys plany na hotel, ale nie byloby komu go pilnowac.
Poza tum pod tym wzgledem S jest taki, ze ja nie musze sie kompletnie o nic martwic..
Ty bys go pilnowala.... a ja bym miala darmowe noclegi w zamosciu
reklama
Poza tum pod tym wzgledem S jest taki, ze ja nie musze sie kompletnie o nic martwic..
Ty bys go pilnowala.... a ja bym miala darmowe nozlegi w zamosciu
Ten co chcieöismy kupic byl w slubicach..