reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Napewno by mógl..ale zaczynac od nowa, to jest troche przerazajace. Tu ma cala siec hoteli, sklepow..bo oni robia chłodnie, takie wielkie do ktorych sie wlazi.. Nie wiem..

reklama
Ja się trochę obawiam ryzyka. Nie mam aż tyle kasy, żeby sobie mogła na wielką ilość domów i działek pozwolić.
I gdybym miała możliwość to strasznie bym chciała mieszkać w sąsiedztwie żubra. Ale praca i wszystko tutaj, więc raczej mi się to nie uda...

Pyciol zamawiałam ze strony od Madzi, tylko cekiny z innej, bo ten nie miał kolorów dla mnie ;-)

Ja się trochę obawiam ryzyka. Nie mam aż tyle kasy, żeby sobie mogła na wielką ilość domów i działek pozwolić.
I gdybym miała możliwość to strasznie bym chciała mieszkać w sąsiedztwie żubra. Ale praca i wszystko tutaj, więc raczej mi się to nie uda...

Pyciol zamawiałam ze strony od Madzi, tylko cekiny z innej, bo ten nie miał kolorów dla mnie ;-)

Zapominajko, ale my myslimy, zeby sie skoncentrowac na jednym, tylko nie wiemy gdzie, czy tu czy w pl. Tez nie mamy az tyle kasy zeby miec domy i tu i tam, ten tu mial byc sprzedany jak tylko bysmy wracali. Jak tylko bedzie gotowe w pl. Ale teraz nie umiemy podjac decyzji.

Kaja ja bym się bała ryzykować.
Tym bardziej, że twojej sieci nie ma koło Zamościa, a do Gdańska to kawał drogi.
Ale wiadomo do odważnych świat należy:tak:

Pyciol jaka taniość.
U nas działki zaczynają się od ok 120 000 za niecałe 1000m2 :confused2:

kochana ale po drugiej stronie tej miejscowosci jest dzialka za 130 tys za 10 arów :szok: poje***o ich :szok:

znajomi mają tą 906....a mi się podobała ta 1016....albo 867 - tyle czy ja cos mogę z nią zrobić ( trapez) ?

Kaja ja bym się bała ryzykować.
Tym bardziej, że twojej sieci nie ma koło Zamościa, a do Gdańska to kawał drogi.
Ale wiadomo do odważnych świat należy:tak:

Pyciol jaka taniość.
U nas działki zaczynają się od ok 120 000 za niecałe 1000m2 :confused2:

Błagam, ja nie mysle bron boze o takiej pracy w pl.. Jak juz to cos bysmy sami otworzyli. Juz byly kiedys plany na hotel, ale nie byloby komu go pilnowac.
Poza tym pod tym wzgledem S jest taki, ze ja nie musze sie kompletnie o nic martwic..

Ostatnia edycja:
reklama
Błagam, ja nie mysle bron boze o takiej pracy w pl.. Jak juz to cos bysmy sami otworzyli. Juz byly kiedys plany na hotel, ale nie byloby komu go pilnowac.
Poza tum pod tym wzgledem S jest taki, ze ja nie musze sie kompletnie o nic martwic..

Ty bys go pilnowala....:tak: a ja bym miala darmowe nozlegi w zamosciu :-D

Ten co chcieöismy kupic byl w slubicach:-D..

Do góry