reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Właśnie laski. Jakie duże macie działki? Miała już wcześniej o to pytać, ale mi uciekło i Zanplo mi przypomniała
Nasza ma 7200. I już mamy prąd :-) Czekamy aż szwagier zrobi drogę w tym roku a reszta na wiosnę dopiero, najpierw ekipa do wywalania ścian, schody, nowe ściany, zamurowanie niektórych okien, zrobienie tarasu, wymiana dachu z eternitu na jakiś normalny. I może na wakacje się zacznie robić środek już :-)
pyciolek87
Mama Alexa:*
Kaja Ty zakupoholiczko
co tam jeszcze mają
aaaa to macie domek na tej działeczce...?
przepraszam szeryfie
co tam jeszcze mają
przepraszam szeryfie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Myszqa
przepraszam szeryfie
BANACHÓWKA domek to za dużo powiedziane ;-) taki kurnik stary ale będzie cały remontowany i przerobiony
Kaja Ty zakupoholiczko
co tam jeszcze mają
Zobacz sobie glizdo mała...
A w ogole, moja cala garderoba to rozmiar 36, myslisz ze dlugo sie bede miescic?
zalando.pl
Madziu możesz mi przypomniej jakieś wielkości te kule kupowałaś ? i u tego sprzedawcy też wstążki ?
kupuj 8cm...bo 10cm to duże, ja upinam i te i te...a cekinowe to 6cm...kupuje w empiku
tasiemki 25mm i szpilki KRÓTKIE tez tam kupiłam...
Kaja super zakup....
ja poluje na jakas sukieneczke na swieta...
zmykam na spacerek....
Myszqa
Zobacz sobie glizdo mała...
A w ogole, moja cala garderoba to rozmiar 36, myslisz ze dlugo sie bede miescic?
zalando.pl
fajne sukienki mają :-)
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
ooooo tak, sukienki dlatego nie chciałam tam wchodzić
Dzięki madziu :-)
Kaja, ja myslę,że jak się uprzesz to do porodu możesz iść w sukience rozm 36 z zalando
Dzięki madziu :-)
Kaja, ja myslę,że jak się uprzesz to do porodu możesz iść w sukience rozm 36 z zalando