reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kaja dlaczego?

Mnie się marzy podpiwniczona chałupa i z poddaszem użytkowym...

taka, inteligentna , nieco uszczypliwa , ale z absolutna klasa, wymiana zdan, z ktorej wywnioskowac mozna lub kompletna sielanke i max szczescia i euforii, lub tez "mam ochote cie udusic kochanie, ale nie znize sie do pewnego poziomu oraz: i oczywiscie , ze bardzo cie kocham"..hmmm..lubie taka gre slow:-)

Archon+ Projekt domu: Dom w parrocjach Opis Projekty domów nowoczesnych

Zapo, dzieki kochana:-D

Ostatnia edycja:
Asiulka to musisz miec duzo tej trawy skoro trzeba traktorek :-), u nas to bedzie malutko bo działka mała, ale tym lepiej bo mniej koszenia.
Kana próbuj tym lekarzem, rzeczywiście strasznie daleko masz do niego, szukac czegoś bliżej. Tam nie ma takich gabinetów jak w Polsce? co osiedle to jakiś ginekolog? a w kwestii domu, jak Cie będzie stać na dwupoziomowe mieszkanie z tarasem to dom za to tez wybudujesz :-) w Rzeszowie ceny mieszkań czasem przewyższają wartość wybudowania domu.
Marzenia są do spełnienia - bloog.pl

Edee ja miałam takie same wątpliwości, ale czy to coś da. Przecież jak tak zaczniesz myśleć to nic w życiu nie zrobisz bo nie wiesz ile będziesz żyła, ile pracowała itd. Będzie co będzie, a bez ryzyka nie zrealizujesz marzeń. My i tak nie mieliśmy wyboru, albo kredyt i nowy dom albo zostajemy w starym do remontu z trzema pietrami do utrzymania i nieuregulowanym statusem. Wybór był prosty.
Kredyt na 20 lat. Trzeba próbowac spłacić wcześniej.

Madzienko zadziwiasz mnie, mi się bardzo podobają te z cekinów :tak:

Pyciolku ja co najwyżej wypije herbatkę.

reklama
Do góry