reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

TYGRYS, ale ja tez nie z tych co bedzie jakies ogrody wielkie miec.. Trawa i tyle. Plac zabaw dla dzieci. Trampolina. Grill. Cos do siedzenia.. Kurcze, znalazlam w castoramie meble ogrodowe, sofa, fotele ciemny braz i poduszki kosc sloniowa..
AGACIU, a czemu ja myslalam ,ze Wy z tesciami mieszkacie:D?

no trawe jeszcze byłabym w stanie chyba ogarnąć haha:-D
boshe ale ja naparwde jestem leniwa....:baffled:

reklama
JAk wyzej:-D

ZAPOMINAJKO, jaki przepis? Co sie stalo?

Zmieniły się jakieś przepisy melioracyjne, paragrafu i ustawy nie pamiętam. No i nas udupili tym.

No i mi się chce wyć.
Bo ja o domku strasznie marzę...

Agacia to w innym spróbujcie, albo u pośrednika. To nie jest normalnie, żeby tyle czekać.

uuuuuuuuuuuuuuuu wszystkie sie budują....a ja Tygrys w zupełności Cie rozumiem, i domek owszem na dzialce w lecie a w zimie, ogrzewanie, odsniezanie itp. non stop w domku cos trzeba robic...wiec jestem za apartamentem z tarasem:tak:
ale co kto lubi...trzymam kciuki za wszystkie kredyty, kupna dzialek i postawione domki...to kiedy zaczynaja sie parapetówki??
do Kajki bede miala najblizej;-)juz się wpraszam:-p

ja dzisiaj zaliczylam juz warsztaty, i odwiedzilam leclerca...rany ile tam jest zabawek.....

uuuuuuuuuuuuuuuu wszystkie sie budują....a ja Tygrys w zupełności Cie rozumiem, i domek owszem na dzialce w lecie a w zimie, ogrzewanie, odsniezanie itp. non stop w domku cos trzeba robic...wiec jestem za apartamentem z tarasem:tak:
ale co kto lubi...trzymam kciuki za wszystkie kredyty, kupna dzialek i postawione domki...to kiedy zaczynaja sie parapetówki??

ja dzisiaj zaliczylam juz warsztaty, i odwiedzilam leclerca...rany ile tam jest zabawek.....

O jednak znalazł się ktoś kto mnie rozumie:sorry2:
a o działeczce ale takiej rekreacyjnej na lato marze i kto wie kto wie:tak:
ja juz nie moge patrzec na zabawki:baffled: tzn dla filipa juz nie ale jeszcze inne dzieciaki trzeba obkupic. Jakos szybko mi w tym roku idzie ., bedzie tak ze w listopadzie bede miala juz wszystko gotowe:nerd:

Muuaaaaaaa:-*
Jezu, ja musze sie zaszyc, zaspiralić itd w maju.. Bo jak jeszcze ze dwójke dorobie to bedziemy siedziec, na moim polu w fotelach, odgarniajac siiiwe wlosy i gadac:

-Madziu, kochana, alzheimer mnie dopada
- A jak ty mialas dziewczynko na imie:D...?
-I z jakiej okazji ta impreza?

Ło matko, ale perspektywa:-D

Kaja mieszkamy z moimi rodzicami. wszystko osobno, my do góry a rodzice na dole :tak:

Zapominajko w tym tygodniu składamy wniosek do innego banku.

ja tez bym chciała domek, marzenie...ja nie chce niewiadomo jakiej działki, domek na niej, taras, trawka, plac zabaw i wsio...nie mam zamiaru się z grządkami i rabatkami uzerać.:-D chociaż kto wie, może na starośc zechcę zasadzić sobie po grządce warzyw jakiś :cool2:.

W mieszkaniu będzie cieżko, jak by było drugie dziecię to było by ciasno...:zawstydzona/y:
a z drugiej strony przeraża mnie wysokość miesięcznej raty kredytu...:zawstydzona/y: to mieszkanie jest nasze, więc możemy je sprzedać i włożyć w budowe...zawsze to mniej będzie do wzięcia...ehhhh

reklama
Tygrysku to masz z głowy prezenty, a ja nadal nic nie kupiłam. Dla Mai mam upatrzone, ale dla Pawła to nie mam pojecia co kupic.
Kaja Twój dom to dopiero jest nowoczesny :-)
Dom czy mieszkanie, są plusy i minusy i każdy wybiera to gdzie czuje się najlepiej.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry