Agacia82
Mami :)
a dlaczego masz opory ?chciałabym , tylko będziemy skazani na sąsiedztwo do końca życia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dlaczego masz opory ?chciałabym , tylko będziemy skazani na sąsiedztwo do końca życia
a dlaczego masz opory ?
Pyciolku nowocześnie, ale ze zmianami, bo te okna były za bardzo wymyślne, zresztą widać już co zmieniliśmy.
Czekam na ten dach i nie mogę się doczekać, szukajcie sobie ekip które pracują sprawnie bo moja się obija strasznie.
Powodzenia :-)
Ja mam dzisiaj zły dzień w pracy, trzeba jakoś przeżyć.
chciałabym , tylko będziemy skazani na sąsiedztwo do końca życia
Dach może być tani i drogi, zależy jakie materiały na niego wybierzesz. Info wysyłam na priva.
Powiedziałam koleżance która nie może mieć dziecka i ciągle się stara o mojej ciąży i jest masakra. Płacze, a teraz jedzie do domu, ehh.