kana161
Mama "terrorystek" :P
Zapominajko a nawet dwa....bo jak sie wszystkie rozpakujemy to nie wiem czy jeden starczy hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też chciałam Lenkę.
Kajka Ty się nie śmiej... Ty za tydzień
Zapominajko a nawet dwa....bo jak sie wszystkie rozpakujemy to nie wiem czy jeden starczy hahaha
że co ,że Kajak trojaki ????????????????????????
ale hola hola ja też trojaki???????????
o kutwa, tego nie przemyslałam
ja narazie d Waszego grona się nie zaliczam , więc póki co to muszę odkładać na bilet do Kany do odrzutowca się nie łapie cholibka ze skarpety trzeba będzie wyłożyć
Kajaczku a co tam jeden New York....cale stany bysmy oblecialy.....Aleje Gwiazd, Wielki Kanion, Plaze w Miami.... Bialy Dom a co jak szalec to szalec....))
I prosze nie wrozcie mi tych blizniakow....((( nie zebym nie lubila ,ale ja bym nie ogarnela swoim skromnym mozgiem....
Pyciolku lapiesz sie....))) nieciezarowki tez leca)) ale jak zaciazysz to tez bedzie git))