reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Kajak jestem , jestem kawe robiłam, i gary do zmywary upychałam to taki prowizoryczny porządek
Madziu patrze na Twój suwaczek i widzę...że Ty już niedługo rodzisz
Kaja u nas na razie Lenka na topie i pewnie tak zostanie bo Jula innego imienia nie chce...
ja etz chcialam zawsze lenke, ale moj brat mnie uprzedzil
Kajak jestem , jestem kawe robiłam, i gary do zmywary upychałam to taki prowizoryczny porządek
no, pojutrze prawie
oj żebys wiedziała...bardzo szybko mi ten okres upływa....pora wziąć się za jakieś szykowanie...
mam nadzieje że mała nie wywinia nam żadnego numeru i poczeka do terminu bo ja mam jeszcze tyle rzeczy do zrobienia
pyciolek87
Ja też chciałam Lenkę.
Kajka Ty się nie śmiej... Ty za tydzień
Kajka Ty się nie śmiej... Ty za tydzień
pyciolek87
Pyciolku nie mam nic przeciw
przeciw, nieprzeciw...
najpierw to ja muszę zajść
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ale mi serducho wali...
Zanplo a tobie suwaczek też nieźle zasuwa
Zanplo a tobie suwaczek też nieźle zasuwa
kana161
Mama "terrorystek" :P
Dzien dobry kochane))
Melduje sie na posterunku....samopoczucie= dzien jak co dzien rano i przez caly dalej hahhaa
Ale poza tym dzisiaj jedziemy na zakupki dla Mariczki i jakos humorek lepszy....lubie kupowac dla niuni rzeczy))
mozna smialo powiedziec,ze jestem w swoim zywiole)))
Poza tym od wczoraj wcinam suchy chleb, bo wszystkie inne zapachy powoduja mnie ...wiecie co....mam nadzieje,ze to fasolce nie zaszkodzi...
Ja tez pije wlasnie mleczko z kawusia....)
U nas imionka dla chlopca :Kacperek
dla dziewczynki: Pola, Mila albo Sasza.... ale to i tak pewnie sie jeszcze zmieni....
Asiulka jak juz zrobie prawko i bedziemy mobilne to zapraszam do ns w odwiedzinki)))) ale by bylo fajowsko)) a zreszta przyjezdzajcie wszystkie jakos sie upchniemy hahhaha
A jak wygram w lotto to nawet Wam prywatny odrzutowiec podstawie z napisem GRUDNIOWKI 2008 HAHHAH
ok ide zobaczyc co moje dziecie zbroilo, bo cicho jest juz dluzsza chwile...
Melduje sie na posterunku....samopoczucie= dzien jak co dzien rano i przez caly dalej hahhaa
Ale poza tym dzisiaj jedziemy na zakupki dla Mariczki i jakos humorek lepszy....lubie kupowac dla niuni rzeczy))
mozna smialo powiedziec,ze jestem w swoim zywiole)))
Poza tym od wczoraj wcinam suchy chleb, bo wszystkie inne zapachy powoduja mnie ...wiecie co....mam nadzieje,ze to fasolce nie zaszkodzi...
Ja tez pije wlasnie mleczko z kawusia....)
U nas imionka dla chlopca :Kacperek
dla dziewczynki: Pola, Mila albo Sasza.... ale to i tak pewnie sie jeszcze zmieni....
Asiulka jak juz zrobie prawko i bedziemy mobilne to zapraszam do ns w odwiedzinki)))) ale by bylo fajowsko)) a zreszta przyjezdzajcie wszystkie jakos sie upchniemy hahhaha
A jak wygram w lotto to nawet Wam prywatny odrzutowiec podstawie z napisem GRUDNIOWKI 2008 HAHHAH
ok ide zobaczyc co moje dziecie zbroilo, bo cicho jest juz dluzsza chwile...
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana odrzutowiec powiadasz?