reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wiesz co ,ale pamietam ,ze z Mari tez na poczatku pilam wode z ogorkow i kiszonej kapusty...ta ostatnia to z tych sokow jednodniowych.... na marchwiowe i pomaranczowe nie moglam patrzec...... ale z kapustki mniami:p hahaha

Pyciol ,bo Cie z odrzutowca wyklucze:p hahaha

reklama
witajcie
troche was nadrobilam

Witajcie, za nami dzisiaj zalatany dzionek...ale w końcu usiadłam....

Kaja Mari powala....

Kanus poprawy samopoczucia życze...oby mdłości ustąpiły....

a czas leci...rany Zapominajaka 15 a Kaja 13 tydzien a ja 25:szok:

no własnie za chwile urodzisz:-)
U mnie to samo, mam takie same odczucie, do tego Victoria zrobila sie niejadkiem i te same metody wprowadzam przy karmieniu jak moja mama, i jeszcze jak patrze do lustra to tez z wiekiem do mojej mamy robie sie podobna :szok::szok::-D:-D
renia, moja tez zrobila sie mega niejadkiem
w przedszkolu czasem tylko pije i nic nie tknie, w domu tez nie najlepiej
a do mamy to caly czas upodabniam sie i facem i charakterkiem szkoda ze tylko nie figura
Witajcie z rana.
Madziu u nas też pada pada i pada....
u nas caly tydzien pada

Kilka dni nie zagladałam, mialam gości wiec na nude nie narzekałam :-)
Dzisiaj byłam na wizycie, wszystko jest w porządku, dzidziuś rośnie, ale ja dalej nie mogę sie przyzwyczaić do tego że jestem w ciąży :-) Termin porodu 06-06-2013, w końcu się dowiedziałam haha
Maja jest kochana, tak strasznie się cieszy, że będzie miała rodzeństwo. Całuje mi brzuch, mówi że kocha dzidziusia, zastanawia się w co będzie ubrany, jakie mu weźmiemy piżamki jak pojedziemy do babci haha, ciągle jakieś pytania.
Pogoda jest straszna, a odkąd zmienił się czas to nie mogę się przestawić do życia w tych ciemnościach, brr jak ja nie lubię zimy.
Nadrabiam Was przynajmniej troszkę
super, ze dzidzia ladnie rosnie

Agaciu bardzo fajna długość lubię taką.
Kajka czasem siebie podejrzewam o klimakterium:sorry2:
Madziu a co ciekawego mowili o tych karach i konsekwencji????
ja rowniez mam wrazenie ze juz przekwitam
Rano..chodzcie do mnie:D
uwielbiam zime
Mowie Ci, Marys dostala na drugie urodziny i nie odkleila sie od nich przez miesiac..

A ja kolejny dzien zaczelam awantura i mam tak dosyc. Trzymajcie sie teraz. O to, ze poszlam do ginekologa faceta wczoraj. A nie do kobiety.
Nie, nie wydaje sie Wam...
I o to, ze powiedzialam, ze jak bedzie cc to chcialabym, zeby je robil moj kolega, chirurg, bo czulabym sie pewniej.. A afera o to ze juz on mi nie wystarczy na sali operacyjnej..
wspólczuje, nie wytrzymalabym na dluzsza mete, trzymaj sie:tak:

ja już po wizycie...malutka rośnie zgodnie z wiekiem ciąży i ani pan doktor ani pani doktor nie mieli zastrzeżeń...wyniki tez ok, teraz czeka mnie glukoza..
a mała dzisiaj kopie mnie po żebrach jak szalona....

Kanuś zdróweczka!!!!
super ze dzidzia dobrze sie rozwija

no wlasnie kanuś duzo zdrowka i spokoju zycze

no ja z Alxem słodycza zjadłam dopiero w 30 tygodniu ciąży....nie miałam smaka w ogóle i nie żeby mnie mdliło czy co, bo ja mdłości nie miałam, po prostu
ja wcinałam lody cytrynowe, potem już mi nie pomagały to żarłam( dosłownie) sorbety cytrynowe:-D ogóreczki, sery białe, warzywka :-D

przestań Kajak Tobie grubas nie grozi :tak:

Doprosze się o ten przepis na ten jabłecznik :baffled:

tak cholibka myslę,że Kajaka bliźniakami zaraziła kosmetyczka od rzęs....żeby nie było,że to Ty mnie zarazisz teraz bliźniakami :szok: tylko nie wiem czy to on-line też działa :-D
Kana....boś Ty tylko o gina nie była, chronić się mamy przed nią czy jak ???:szok:

taaa, nie grozi, brzuch ledwie wystaje a 5 kg na plusie:crazy:

osiem jablek, tak na oko, w cwiatrki i ukladasz na blaszke, sypiesz cukrem , przykrywasz francuskim i na 180 , pol godziny..wyciagasz, obracasz do gory nogami, puder na wierzch i jesz:-D

Kajaczku podesli tej szczawiowej:)))
Moj dziadek do dzisiaj pewnie zbiera szczaw i sam robi ten zakwas caly....jak mi podrzucal sloiczek to migiem go nie bylo....:)))) pychotka....ale mam nadzieje,ze wiesz ,ze nie mozna jej jesc za czesto????

W ogole odrzuca mnie na slodkie...nie zebym narzekala, ale wczoraj bylam u kolezanki i ona miala takiego pysznego placuszka samorobnego....a ja co wzielam do buzki to mnie cofalo....wstyd jak nic.....;(
Ale woda z ogorkow koszonych, kabanosik itp jestem za...

Kanusia, niby jajko neutralizuje ten zly kwas..
ja tez dostalam sloiczki z Pl, od babci...wlasnej roboty..

ja na Mariana tylko slodkie, w kazdej postaci..
a teraz slodkie, slone, kwasne, wszystko jak leci..

Ostatnia edycja:
PYCIOL, za chwile bedzie na odwrot, kolezanka dowie sie ze Pyciol jest w ciazy...z trojakami do tego:szok::-D

a ja dostalam z pl zestaw witamin biovital..i sa to zelki i sa takie dobre ze wciagnelabym opakowanie na raz, a wolno tylko jednego dziennie:dry:

reklama
Do góry