reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No emu to są na pewno cieplutkie, ale ja to chyba bym się ugotowała w nich :-D

Lecę, będę później :-)

a ja niestety z tych co wiecznie maja zimne nogi i ręcę:sorry2: już nawet czasem w skarpetach śpię:sorry2::cool2: masakra mówię wam. a latem po domu chodzę prawie nago( nie dosłownie żeby nie było ;-):) ) ale w skarpetach na nogach......

leć leć będę czekać:-D

reklama
http://www.scorett.se/woman/1012459

Ja te zakupilam na zime, bo tamte wysokie jada do anglii z powrotem, badziewne sie okazały..
A w tych rzeczywiscie, obcas jest nizszy niz wyglada na zdjeciu..

AGACIU, mi sie te drugie podobaja,nessi..

Ostatnia edycja:
Ło jakie płodne od rana

Kilka dni nie zagladałam, mialam gości wiec na nude nie narzekałam :-)
Dzisiaj byłam na wizycie, wszystko jest w porządku, dzidziuś rośnie, ale ja dalej nie mogę sie przyzwyczaić do tego że jestem w ciąży :-) Termin porodu 06-06-2013, w końcu się dowiedziałam haha
Maja jest kochana, tak strasznie się cieszy, że będzie miała rodzeństwo. Całuje mi brzuch, mówi że kocha dzidziusia, zastanawia się w co będzie ubrany, jakie mu weźmiemy piżamki jak pojedziemy do babci haha, ciągle jakieś pytania.
Pogoda jest straszna, a odkąd zmienił się czas to nie mogę się przestawić do życia w tych ciemnościach, brr jak ja nie lubię zimy.
Nadrabiam Was przynajmniej troszkę

SUPER!!! Gratuluję. Termin bardzo fajny

Witam z kawą:)
Za oknem pogoda o której nawet nie warto pisać.
Powoli zaczynam przeglądać gazetki z zabawkami i wybierać prezenty gdyż tych okazji teraz najwięcej.

Wstawać śpiochy !
Agaciu nie błądź :-p

I co tam ciekawego wypatrzyłaś?

Dziewczyny co sadzicie o tych butach?
http://www.dsw.com/shoe/keen+brady+girls%27+toddler+.and.+youth+boot?prodId=258587&activeCats=dsw12cat1110006t,dsw12cat1360004,dsw12cat1360012
i tych dla mnie ?
http://www.dsw.com/shoe/g+by+guess+audrea+bootie?prodId=250733&productRef=CROSS:
jestem ciekawa Waszych opini

tygrysek ja mam jeszcze poniedzialek hahaha
a ty juz nie spisz xoxoxox

ja jeszcze z lamka winka hahaha a nie z kawka;-)

Bardzo fajne papcie :tak:

Tygrys ja gdzieś czytałam, że emu przemakają i ogólnie są do bani...

Kaja te buciki są ładniejsze niż te a Asos .

Ło jakie płodne od rana

Zapominajko też słyszałam żeby je zakłądać tylko w suche mroźne dni broń boshe na ciapy i pluchy których u nas niestety jest duzo.......najlepsze na naszą zimę chybe by były kalosze z mega futrem w środku:sorry2:

A co do prezentów to juz kiedyś pisałam ze kolejny zestaw kolejki drewnianej chyba bym chciala dla filipa i kolejny zestaw klockow lego gdyz jak patrze na niego to oprócz samochodów bardzo lubi bawić się tymi rzeczami. a dalej nie mam pomysłu:( samochodó zadnych nie chce bo to i tak dostaje bez okazji . moze jakies gry planszowe czy edukacyjne nie mam pojecia.....i jeszcze prezenty dla innych dzieciakow w rodzinie ...

Zanplo, bardzo sie cieszę, ze jest ok, niepotrzebnie tylko Cie ta lekarka nastraszyła.

Tygrysku, dołączam do Ciebie, też mam wiecznie lodowate stopy i dłonie, nie cierpię tego.

Kana, szybkiego pożegnania mdłosci życzę

Kaja te buciki są ładniejsze niż te a Asos .

Ło jakie płodne od rana

Zapominajko też słyszałam żeby je zakłądać tylko w suche mroźne dni broń boshe na ciapy i pluchy których u nas niestety jest duzo.......najlepsze na naszą zimę chybe by były kalosze z mega futrem w środku:sorry2:

A co do prezentów to juz kiedyś pisałam ze kolejny zestaw kolejki drewnianej chyba bym chciala dla filipa i kolejny zestaw klockow lego gdyz jak patrze na niego to oprócz samochodów bardzo lubi bawić się tymi rzeczami. a dalej nie mam pomysłu:( samochodó zadnych nie chce bo to i tak dostaje bez okazji . moze jakies gry planszowe czy edukacyjne nie mam pojecia.....i jeszcze prezenty dla innych dzieciakow w rodzinie ...

Dzieki Misiaczku:-D..
Idę szukac szefowej mojej z demencją i klimaxem w jednym:confused:

reklama
Do góry