reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam jeszcze w niedzielę:)
Ja spokojnie się relaksuje a tutaj znowu człowieka obgaduja ci za świat ha ha.
ja kiedyś robiłam weidera zaraz po okresie za czelam i po 2,5 tyvodbiu znowu dostałam okres .pierwszy raz w życiu tak miałam ze rozeegulowalam cykl nie wiem czy to przypadek czy miało top związek ze zbyt dużym wysiłkiem fizycznym ale dałam sobie spokój z cwicEniami , i tak jestem piękna ha hg .żartuje oczywiście ;)
Ps madziu wczoraj wieczorem mdliło.mnie z przejedzenia czy top też się liczy ;)
łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale nuda :eek:
muślałyśmy,że będzie kolejne bobo do kolekcji :-D

reklama
ok kochane wrocilysmy:)
Bylo bardzo ,ale to bardzo fajnie:)))
Mama wiesci o ciąży przyjęła spokojnie, aczkolwiek wypila swoij kieliszek wina i zaraz czapnela moj, stwierdzajac ,ze musi sobie chlapnąć:p ha, a ja i tak nie moge pic....haha ale jest ok:))):-D:-p

takze kamien spadl mi z serca...no byla w szoku, ale mysle ,ze tez troszke zadowolona;)))

Tygrys
Ty kombinatorko:****
Pyciolku kochana zdrowiej;*
Zapomianjko ja tez bym nie wytrzymala tyle czasu....:p

hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja już jestem prawie żywa, gorączki póki co brak, tylko cholerny ból gardła został.:-(

Kanuśka super,że mama już wie.
A opowiadaj jak Mari zareagowała....:-D

Kajak Ty w pracy ??????????????????
dziecko posłałam do przedszkola a sama sie kuruje...popijam ciepłą herbatkę.

Kaja Ty masz zatwardzenia, a ja od poczatku ciązy na odwrót, nie wiem co to za objaw :-D
I nie moge jeść tzn tak strasznie chce a nie mogę, ehhh.
Pyciolku zdrówka !!!
Kurcze sypie śnieg, a ja jestem na letnich oponach :confused:

PYCIOLKU, no , ja w pracy.. Do 16 dzisiaj. Dobrze, ze dobrze, bo serce mi pęka gdy chorujesz;-)...
ZANPLO, ja tez tak mialam, ze smaki mi sie pozmienialy, nic nie moglam tknąc bo wszystko było bee.. Albo rzyganko. A teraz z drugiej manki..stop. Chociaz od wczoraj lepiej, chyba moj tylek sie przestraszyl ,ze dostanie czopa..

A w ogóle doszłam do pewnych wniosków, dajmy Tygrysowi kopulowac w spokoju, zobaczycie ze za chwile oznajmi dobrą nowinę:-D... Czuje to w kosciach;-)...

Aha, czemu nie pozmieniane opony:eek:
Co to ma byc? Mam sie tam przejsc do Was:confused:?

Ostatnia edycja:
reklama
heloł :-)

Moje autko ma już zimówki od soboty :tak:

Dziwuszki, czy któraś z Was wie jak przebiega wycięcie trzeciego migdałka u maluszków? być może Alanek będzie miał usuwany :sorry2:

Do góry